Steam klantcontact software – Voor al uw klantcontact, via elk kanaal

Meer dan alleen callcentersoftware

Steam is de oplossing voor al uw klantcontact van inbound- en outbound bellen, e-mail, (video) chat, SMS, whats app tot social media. Al uw klantcontact wordt optimaal afgewikkeld. Steam is meer dan callcentersoftware en uitermate geschikt voor callcenters, contactcenters, Klant Contact Centra en adverteerders. Ook is Steam klantcontact software uitstekend te gebruiken door bedrijven met veel klantcontact of die werken met externe callcenters.

Codelogic is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en informatiebeveiliging over het hele proces. Efficiënt, onderscheidend en klantgericht: dat is Steam.

Steam is het platform om uw outbound campagnes te kunnen draaien. Van direct sales tot afspraakplanning, Doet u meer dan dat? Dan haalt u nog meer uit Steam klantcontact software, het is een totaaloplossing! Alles vanuit één scherm waardoor uw medewerker volledig efficiënt aan het werk is voor uw klant(en).

Welke oplossing past het beste bij uw organisatie? Neem contact met ons op en wij gaan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Callcentersoftware, klantcontact software, inbound, outbound, chat, social media

Meer weten?

Vraag nu gratis een demo aan

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Mogelijkheden van Steam klantcontact software

 

Met Steam zijn de mogelijkheden legio. Van inbound- en outbound telefonie, e-mail, (video)chat, sms, en WhatsApp, tot social media zoals Twitter en Facebook: met Steam organiseert u al uw klantcontact op de manier die het beste bij u past. Realiseer tot wel meer dan 400% meer rendement met Steam.

Inbound

Uw inkomende telefonie inrichten, dat doet u met Steam niet alleen innovatief maar natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk.

Outbound

Direct sales, afspraak planning, lead generatie of database verrijking, dus puur outbound? Uw telesales- of -marketingcampagnes doet u vanaf nu nog slimmer.

Callblending

Al het inbound- en outbound contact kan geblend aan uw medewerkers worden aangeboden, al dan niet op basis van skills. Call blending maakt uw organisatie flexibel en efficiënt. U bepaalt!

E-mail

U kunt in Steam connect ook e-mail ontvangen en beantwoorden. Ook het versturen van bijvoorbeeld een bevestiging of offerte na een telefoongesprek is geen enkel probleem.

Chat

Wilt u uw klant de mogelijkheid geven om snel vragen te kunnen stellen via chat? Doe dit dan ook met Steam connect. Chat zorgt immers voor een betere klantbeleving; Lees ook het artikel

SMS

Een sms verzenden als reminder van een gemaakte afspraak komt heel professioneel over en is enorm efficiënt. U zorgt ervoor dat er nooit meer no-show plaatsvindt!

Social Media

Contact onderhouden via social media is geïntegreerd in Steam connect. Uw klanten kunnen bij u terecht via bijvoorbeeld Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram en Pinterest. Voor uw medewerkers kost het geen extra moeite. Lees ook het artikel

Monitoring

Steam connect biedt u bijvoorbeeld inzicht in:

 • Hoe druk is het op de klantcontactafdeling?
 • Hoe effectief zijn uw agents?
 • Welke campagne is het meest succesvol?

 • Koppelingen (API)

  Een standaard Application Programming Interface (API) zorgt ervoor dat u andere pakketten kunt koppelen aan Steam connect.

  Denkt u bijvoorbeeld aan het koppelen van uw CRM of ERP.

  Demo aanvragen

  Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie?
  Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.