Blog

Callcenter altijd productief door thuiswerkende agents

Door gebruik te maken van callcentersoftware Steam-connect, is thuiswerken geen enkel probleem.

Door Christa Lokkerbol

2 min read

14 maart 2020

Thuiswerken

Snel naar:

Stel, je hebt een callcenter of klantcontactafdeling. Net als veel bedrijven ben je genoodzaakt om jouw medewerkers thuis te laten werken om te voorkomen dat jouw medewerkers ziek worden of het Coronavirus verspreiden. Je wilt echter ook dat jouw bedrijf goed bereikbaar is en dat je iedereen die contact zoekt, kunt helpen. Dé oplossing hiervoor is natuurlijk het laten thuiswerken van jouw medewerkers.

De corona-crisis is echter één van de redenen om medewerkers thuis te laten werken. Andere redenen kunnen zijn dat je medewerkers wilt aantrekken die niet direct in de buurt van jouw callcenter wonen of medewerkers die werk en privé beter willen kunnen combineren. Dus nu, maar ook zeker als deze crisis achter de rug is.

Door gebruik te maken van callcentersoftware Steam-connect, is thuiswerken geen enkel probleem. Steam-connect draait volledig in de cloud. Meer dan een laptop of computer en een headset is niet nodig om vanaf thuis alle contacten te kunnen afhandelen. Alle contactkanalen worden immers in één scherm aangeboden en kunnen onmiddellijk afgehandeld worden. Jouw agents kunnen in Steam-connect zelfs de volledige contactgeschiedenis van een persoon inzien, waardoor overleg met collega’s niet persé nodig is. Ongeacht of het contact via chat, telefoon, social media of bijvoorbeeld e-mail heeft plaatsgevonden.

Werkt thuiswerken?

Wist je dat medewerkers thuis vaak zelfs productiever zijn? Dat blijkt uit een studie van de Universiteit van Cardiff: mensen werken thuis harder en krijgen meer gedaan in minder tijd. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. In Steam-connect heb jij, ook als agents thuiswerken, inzicht in de productiviteit en resultaten. Zo kun je per agent makkelijk beoordelen of thuiswerken bij deze persoon werkt.

Wil jij ook dat jouw callcenter altijd optimaal productief is, ook nu tijdens de ‘corona crisis’? Of wil je medewerkers kunnen aantrekken die verder weg wonen? Ga dan aan de slag met Steam-connect en neem contact met ons op.

Wij leveren ook hardware zoals headsets

Wist je dat wij niet alleen software leveren, maar dat we jouw bedrijf ook kunnen voorzien van headsets? Wil jij nu, omdat meer medewerkers thuis werken of om hygiëneredenen, extra headsets bestellen? Jou medewerkers kunnen dan ook eenvoudig thuis contacten via telefoon afhandelen. Doe dit snel. De voorraad loopt snel terug door beperkte toelevering vanuit het buitenland. Neem voor een indicatie van de levertijd en een goed prijsvoorstel contact met ons op via 020 719 23 30 of via callcenter-hardware.com

Ontdek de laatste Klantcontact Trends

Wat moet jouw contactcenter toen om de concurrentie voor te blijven? Download ons laatste trendrapport 👇🏽

Downloaden

Dit vind je misschien ook wel tof:

 • 10 maart 2022

  Verandert Virtual Reality (VR) de Customer Experience?

  Blog lezen
 • 21 februari 2022

  7 manieren om WhatsApp for Business te gebruiken voor klantcontact

  Blog lezen
 • 9 februari 2022

  Zo start je een virtueel callcenter

  Blog lezen

Verander je klanten in fans 👏🏼

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.