Callcenter software voor contactcenters en callcenters

Een contactcenter of callcenter handelt vaak klantcontact af in opdracht van één of meerdere opdrachtgevers. Callcenter software is hierbij onmisbaar.

De opdrachten bij contactcenters of callcenters lopen uiteen van klantretentie,  telefonische verkoop tot het beantwoorden van inkomende contactverzoeken.

Ze hebben mogelijk te maken met:

 • Outbound contact zoals
  • telefonische verkoop
  • afspraken maken
  • dataverrijking
  • kwaliteitsonderzoeken
call center software, contactcenter software, contactcentersoftware, callcenter software, contact center software, callcentersoftware

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie of meer informatie?

 • Inbound contact. Je kunt hierbij denken aan inkomende telefonie, live-chat en berichten via andere kanalen voor:
  • klantenservice
  • support
  • antwoordservice
  • ledenservice
  call center software, contactcenter software, contactcentersoftware, callcenter software, contact center software, callcentersoftware, alle kanalen in 1 scherm

  Door de verschillende soorten opdrachten zijn de werkzaamheden van een agent veelzijdig. Overzicht is daarom van groot belang.

  Callcenter software

  In Steam-connect callcenter software handelt de agent alle contacten in één scherm af. Hierin krijgt de agent alle te bellen records aangeboden. Tussendoor worden inbound contacten uit alle kanalen aangeboden. Dit kan zelfs op basis van skills.

  Steam-connect biedt jouw agents een overzichtelijke omgeving waarin zeer efficiënt met klantcontact wordt omgegaan.

  Demo aanvragen

  Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie?
  Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

  Waarom kies je voor Steam-connect callcenter software?


  Gemakkelijk in gebruik

  Steam-connect callcenter software is voor elke agent makkelijk in gebruik. Ze beschikken over één scherm waarin alle vormen van klantcontact afgewikkeld worden. Er wordt efficiënt met al het klantcontact omgegaan.

  Eenvoudig campagnes maken

  Een campagne maken of beheren is met Steam-connect eenvoudig en veelzijdig. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Hierbij kun je denken aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden en het ontdubbelen van adressen. Ook resultaatcodes op campagneniveau maak je makkelijk zelf en zonder programmeur. Het koppelen van een de IVR van het Bel-Me-Niet register, agenda, mailmerge en een masterdatabase behoren ook tot de mogelijkheden.

  Roosterbeheer en planning

  Binnen een contact- of callcenter is het optimaliseren van de bezetting een flinke uitdaging. Door gebruik te maken van de roostermodule van Steam-connect callcenter software kun je een zeer gebruiksvriendelijk agents in- en uitroosteren zonder dat het veel tijd kost.

  Agenda en reistijdoptimalisatie

  In Steam-connect heb je een eigen agenda-omgeving die je te koppelen is met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agenda kun je uitbreiden met reistijdoptimalisatie. Zo worden afspraken efficiënt ingepland en wordt er rekening gehouden met de reistijd. Uniek is dat de agent, waar nodig, kan afwijken van de standaard afspraakduur (die door jou is gedefinieerd).

  Uitgebreide rapportagemodule

  Meten is weten en gissen is missen. Toch is meten voor veel bedrijven nog steeds lastig. Met de uitgebreide rapportagemodule van Steam-connect kun je alle gegevens gepresenteerd krijgen zoals jij het wilt. Heb je een rapport-format aangemaakt, gebruik deze dan ook om iets anders te meten. Standaardrapportages worden meegeleverd, en uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.

  Kosten besparen

  Door klantcontact efficiënt aan te bieden van aan de juiste medewerker, worden kosten bespaard. Daarnaast wordt er meer klantcontact afgewikkeld en in de managementmodule inzichtelijk gemaakt. En helemaal mooi, je betaalt alleen voor wat je echt gebruikt. Lees meer over de kosten

  Dit zeggen onze klanten over Steam-connect

  mplus, contactcenter, callcenter

  “Met Steam-connect callcenter software werken wij nu nog efficiënter en klantvriendelijker!”

  René Posthuma

  @Mplus

  Soleo, contactcenter, callcenter

  “Steam-connect blijft zich continu ontwikkelen en past zich aan aan de veranderende en dynamische wereld van het klantcontact.” Lees het interview

  Patricia Schra

  @Soleo Contact Centers

  CCPG, contactcenter, callcenter

  “Steam-connect callcenter software krijgt van ons een dikke 8!”

  Hugo van Marlen

  @CCPG

  Sociaal plus, contactcenter, callcenter

  “Ik zou Steam-connect aanbevelen vanwege de flexibiliteit van het programma.”

  Effje van der Schoot

  @SociaalPlus

  Een compleet pakket

  Met Steam-connect callcenter software heb je ontzettend veel mogelijkheden. Van inbound- en outbound telefonie, e-mail, chat, sms, en WhatsApp, tot social media zoals Twitter en Facebook. Je organiseert al jouw klantcontact op de manier die het beste bij jouw contact- of callcenter past.

  Inbound

  Jouw inkomende telefonie inrichten, doe je met Steam-connect niet alleen innovatief maar natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk.

  Outbound

  Jouw uitgaande telefonie inrichten. Met Steam-connect doe je dat vanaf nu nog slimmer.

  Callblending

  Blending van al het klantcontact, ongeacht het kanaal, maakt jouw organisatie flexibel en efficiënt. Indien gewenst kan dit ook op basis van skills.

  E-mail

  Eenvoudig e-mail ontvangen en beantwoorden vanuit hetzelfde scherm als waar de andere inkomende contacten binnenkomen.

  Chat

  Chatten met klanten en zorgen voor een betere klantbeleving, ook dat doe je met Steam-connect in hetzelfde scherm al waar andere contacten worden afgehandeld.

  SMS

  Een sms verzenden als reminder van een gemaakte afspraak kan ook gewoon vanuit Steam-connect.

  Social Media

  Communiceren via verschillende vormen van social media is geïntegreerd in Steam-connect. Denk daarbij aan Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram en Pinterest.

  Monitoring

  Met onze vele rapportages heb je continue inzicht in de processen en de output van jouw klantcontact.

  Koppelingen (API)

  Een standaard Application Programming Interface zorgt ervoor dat je ook andere pakketten kunt koppelen aan Steam-connect.