Callcentersoftware voor contactcenters en callcenters

Heb jij, of werk je bij, een callcenter of contactcenter? Dan handel je waarschijnlijk veel klantcontact af in opdracht van één of meerdere opdrachtgevers. Callcentersoftware is hierbij onmisbaar.

Waarom? Om bijvoorbeeld contact via verschillende kanalen optimaal te kunnen afhandelen of inkomende contacten en uitgaande calls te verdelen onder agents op basis van skills of campagnes. Met Steam-connect callcenter software is dit allemaal eenvoudig in te richten.

Opdrachten

Opdrachten waar je in jouw callcenter of contactcenter mee te maken zou kunnen hebben lopen uiteen van klantretentie,  telefonische verkoop tot het beantwoorden van inkomende contactverzoeken.

 • Outbound contact zoals telefonische verkoop, afspraken maken, dataverrijking en kwaliteitsonderzoeken
 • Inbound contact zoals inkomende telefonie, live-chat en berichten via andere kanalen voor:
  • klantenservice
  • support
  • antwoordservice
  • ledenservice

Door de verschillende soorten opdrachten zijn de werkzaamheden van een agent veelzijdig. Overzicht is daarom van groot belang.

Callcentersoftware

Callcentersoftware

In Steam-connect callcenter software handelt de agent alle contacten in één scherm af. Hierin krijgt de agent alle te bellen records aangeboden. Tussendoor worden inbound contacten uit alle kanalen aangeboden. Dit kan zelfs op basis van skills.

Steam-connect biedt jouw agents een overzichtelijke omgeving waarin zeer efficiënt met klantcontact wordt omgegaan.

Benieuwd naar de kosten of interesse in meer informatie?

Waarom kies je voor Steam-connect callcentersoftware?

Gemakkelijk in gebruik

Steam-connect callcentersoftware is voor elke agent makkelijk in gebruik. Ze beschikken over één scherm waarin alle vormen van klantcontact afgewikkeld worden. Er wordt efficiënt met al het klantcontact omgegaan.

Eenvoudig campagnes maken

Een campagne maken of beheren is met Steam-connect eenvoudig en veelzijdig. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Hierbij kun je denken aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden en het ontdubbelen van adressen. Ook resultaatcodes op campagneniveau maak je makkelijk zelf en zonder programmeur. Het koppelen van een de IVR van het Bel-Me-Niet register, agenda, mailmerge en een masterdatabase behoren ook tot de mogelijkheden.

Roosterbeheer en planning

Binnen een contact- of callcenter is het optimaliseren van de bezetting een flinke uitdaging. Door gebruik te maken van de roostermodule van Steam-connect callcentersoftware kun je een zeer gebruiksvriendelijk agents in- en uitroosteren zonder dat het veel tijd kost.

Agenda en reistijdoptimalisatie

In Steam-connect callcentersoftware heb je een eigen agenda-omgeving die je te koppelen is met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agenda kun je uitbreiden met reistijdoptimalisatie. Zo worden afspraken efficiënt ingepland en wordt er rekening gehouden met de reistijd. Uniek is dat de agent, waar nodig, kan afwijken van de standaard afspraakduur (die door jou is gedefinieerd).

Uitgebreide rapportagemodule

Meten is weten en gissen is missen. Toch is meten voor veel bedrijven nog steeds lastig. Met de uitgebreide rapportagemodule van Steam-connect kun je alle gegevens gepresenteerd krijgen zoals jij het wilt. Heb je een rapport-format aangemaakt, gebruik deze dan ook om iets anders te meten. Standaardrapportages worden meegeleverd, en uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.

Kosten besparen

Door klantcontact efficiënt aan te bieden van aan de juiste medewerker, worden kosten bespaard. Daarnaast wordt er meer klantcontact afgewikkeld en in de managementmodule inzichtelijk gemaakt. En helemaal mooi, je betaalt alleen voor wat je echt gebruikt.
Bekijk de kosten

Dit zeggen onze klanten over Steam-connect

M+ gebruikt callcentersoftware

“Met Steam-connect werken wij nu nog efficiënter en klantvriendelijker!”

René Posthuma

@Mplus

Soleo gebruikt callcentersoftware

“Steam-connect blijft zich continu ontwikkelen en past zich aan aan de veranderende en dynamische wereld van het klantcontact.”

Patricia Schra

@Soleo Contact Centers

CCPG gebruikt callcentersoftware

“Steam-connect callcentersoftware krijgt van ons een dikke 8!”

Hugo van Marlen

@CCPG

Complete klantcontact software

Met onze Steam-connect klantcontactsoftware heb je ontzettend veel mogelijkheden. Van inbound- en outbound telefonie, e-mail, chat, sms, en WhatsApp, tot social media zoals Twitter en Facebook. Je organiseert al jouw klantcontact op de manier die het beste bij jouw contact- of callcenter past.

Inbound telefonie

Jouw inkomende telefonie inrichten, doe je met Steam-connect niet alleen innovatief maar natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk.

Outbound telefonie

Direct sales, afspraak planning, lead generatie of database verrijking, dus puur outbound? Jouw telesales- of telemarketingcampagnes doe je vanaf nu nog slimmer.

Social media

Communiceren via verschillende vormen van social media is geïntegreerd in Steam-connect. Denk daarbij aan Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp en Instagram.Lees het artikel over social media

Webformulieren

Door contactformulieren ook in Steam-connect af te handelen zorg je voor een snelle, efficiënte afhandeling en optimale klantbeleving.
Lees meer over webformulieren

E-mail

Eenvoudig e-mail ontvangen en beantwoorden vanuit hetzelfde scherm als waar de andere inkomende contacten binnenkomen. Lees het artikel over de inbound e-mailmodule

Chat

Wil je jouw klant de mogelijkheid geven om snel vragen te kunnen stellen via chat? Doe dit dan ook met Steam-connect callcentersoftware. Chat zorgt immers voor een betere klantbeleving. Lees  het artikel over chat

SMS

Een sms verzenden als reminder van een gemaakte afspraak komt heel professioneel over en is enorm efficiënt. Je zorgt ervoor dat er nooit meer no-show plaatsvindt!

Callblending

Blending van al het klantcontact, ongeacht het kanaal, maakt jouw organisatie flexibel en efficiënt. Indien gewenst kan dit ook op basis van skills.

Monitoring

Steam-connect biedt bijvoorbeeld inzicht in:

 • Hoe druk is het op de klantcontactafdeling?
 • Hoe effectief zijn jouw agents?
 • Welke campagne is het meest succesvol?

Koppelingen (API)

Met een standaard Application Programming Interface (API) koppel je andere pakketten aan Steam-connect. Denk hierbij aan het koppelen van jouw CRM of ERP.

Lees meer over koppelingen

Wil je meer informatie?

Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?