Home|Contact- en callcenter software

De meest complete callcenter software.

Met Steam-connect callcenter software bied je jouw klanten een uitgebreid pakket aan diensten. En dat gaat verder dan enkel outbound telefonie.

Demo aanvragen
Download de flyer
Home|Contact- en callcenter software

De meest complete callcenter software.

Met Steam-connect callcenter software bied je jouw klanten een uitgebreid pakket aan diensten. En dat gaat verder dan enkel outbound telefonie.

Demo aanvragen
Download de flyer

Callcenter software,
de functionaliteiten:

Met onze Steam-connect callcentersoftware heb je ontzettend veel mogelijkheden. Handel moeiteloos in- en outbound telefonie af, beantwoordt e-mail, chat, sms en WhatsApp. Geen kanaal blijft onbeheerd én dat alles in hetzelfde scherm.

Eenvoudig campagnes aanmaken

Een campagne maken of beheren is met Steam-connect eenvoudig en veelzijdig. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Hierbij kun je denken aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden en het ontdubbelen van adressen. Ook resultaatcodes op campagneniveau maak je makkelijk zelf en zonder programmeur. Het koppelen van een de IVR, agenda, mailmerge en een masterdatabase behoren ook tot de mogelijkheden.

Agenda en reistijdoptimalisatie

In Steam-connect heb je een eigen agenda-omgeving die je te koppelen is met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agenda kun je uitbreiden met reistijdoptimalisatie. Zo worden afspraken efficiënt ingepland en wordt er rekening gehouden met de reistijd. Uniek is dat de agent, waar nodig, kan afwijken van de standaard afspraakduur (die door jou is gedefinieerd).

Uitgebreide rapportage module

Meten is weten en gissen is missen. Toch is meten voor veel bedrijven nog steeds lastig. Met de uitgebreide rapportagemodule van Steam-connect kun je alle gegevens gepresenteerd krijgen zoals jij het wilt. Heb je een rapport-format aangemaakt, gebruik deze dan ook om iets anders te meten. Standaardrapportages worden meegeleverd, en uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.

callcenter software

Callcenter software: wat kost dat?

Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt, wel zo eerlijk. Het systeem is zo ingericht dat je je IT-afdeling met rust kan laten én je agents verzetten ineens een stuk meer tijd in dezelfde tijd. Wat wil je nog meer?

Lees meer over de kosten
0
Jaar ervaring
0+
Gebruikers
0
Actieve landen

Steam-connect callcenter software in de praktijk zien?

Vraag een demo aan of bel ons voor meer informatie.

Vraag demo aan
(020) 719 23 33

Gemakkelijk in gebruik

Steam-connect callcenter software is voor elke agent makkelijk in gebruik. Ze beschikken over één scherm waarin alle vormen van klantcontact afgewikkeld worden.

Roosterbeheer & planning

Binnen een contact- of callcenter is het optimaliseren van de bezetting een flinke uitdaging. Door gebruik te maken van de roostermodule van Steam-connect software voor callcenters kun je een zeer gebruiksvriendelijk agents in- en uitroosteren zonder dat het veel tijd kost.

Kosten besparen

Door klantcontact efficiënt aan te bieden van aan de juiste medewerker, worden kosten bespaard. Daarnaast wordt er meer klantcontact afgewikkeld en in de managementmodule inzichtelijk gemaakt. En helemaal mooi, je betaalt alleen voor wat je echt gebruikt.

Best Next Contact en Steam-connect
Best Next Contact

‘Alle functionaliteiten die ik zocht zijn standaard in Steam-connect ingebouwd’

Ik heb in mijn carrière heel veel systemen gezien en die kunnen niet wat Steam-connect wel kan. Het opzetten van een nieuwe campagne duurt niet meer dan een paar uur. We kunnen snel schakelen, makkelijk velden of resultaatcodes toevoegen, campagneflows aanpassen en segmentaties aanbrengen in het adressenbestand. Dat alles draagt bij tot een diepere en kwalitatievere opvolging. Alle functionaliteiten waar ik naar op zoek was, zijn bij Steam-connect standaard ingebouwd.  ’

Geoffrey Peytier

Best Next Contact

Roscom promoties
Roscom promotie

Met Steam-connect is er ruimte voor verdere groei van
ons bedrijf’

‘Toen we begonnen in telemarketing dachten we dat we het wel zouden redden met een Excelsheet en een paar Nokia’s met headset. Binnen twee dagen kwamen we daarop terug en gingen we op zoek naar een echte oplossing. Die vonden we al snel in Steam-connect. In de eerste gesprekken klikte het meteen, onze vraag en het aanbod paste precies en in no time was het geïnstalleerd. Met Steam-connect konden we direct goed aan de slag en is er ook ruimte voor verdere groei.

Bas Potjes

Roscom promotie

Lees de ervaringen van onze klanten
De Persgroep
soleo
prospex
Essent
Quality Contacts

Vraag een vrijblijvende demo aan:

Steam-connect live aanschouwen?

Vraag een vrijblijvende demo aan of bel ons voor meer informatie.

Gratis demo
(020) 719 23 33