De meest complete callcentersoftware voor al jouw campagnes

Jouw callcenter of contactcenter handelt het klantcontact af van één of meerdere opdrachtgevers. Met Steam-connect callcentersoftware bied jij jouw klanten een uitgebreid pakket aan diensten. Je kunt niet alleen outbound telefonie aanbieden, maar ook inbound klantcontact via alle kanalen.

Met Steam-connect software voor callcenters bepaal jij hoe jouw agents het klantcontact afhandelen. Jij hebt de controle en flexibiliteit om het aan te passen tot jouw callcenter optimaal is ingericht. Per campagne, kanaal of alles helemaal geblend.

Complete software voor callcenters en contactcenters

Met onze Steam-connect callcentersoftware heb je ontzettend veel mogelijkheden. Jij kunt jouw klant de dienstverlening bieden die zij nodig hebben. Met Steam-connect handelt jouw callcenter of contactcenter moeiteloos inbound- en outbound telefonie af. Beantwoord jij  de e-mail, chat, sms, en WhatsApp berichten voor jouw klanten. Mis je geen berichten via social media en kun je zelfs de contactformulieren van de website opvangen. Geen kanaal blijft onbeheerd.

Inbound telefonie

In Steam-connect kun je inkomende telefoontjes, voor bijvoorbeeld de klantenservice van jouw klant, moeiteloos laten afhandelen door jouw agents.

Outbound telefonie

Direct sales, afspraak planning, lead generatie of database verrijking, dus puur outbound? Jouw telesales- of telemarketingcampagnes doe je vanaf nu nog slimmer.

Social media

Beantwoord ook alle Social media berichten en mentions voor jouw klanten, volledig geïntegreerd in Steam-connect. Denk daarbij aan Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp en Instagram. Lees het artikel over social media

Webformulieren

Door de contactformulieren van jouw klanten ook in Steam-connect af te handelen zorg je voor een snelle, efficiënte afhandeling en optimale klantbeleving en kun je jouw klant een extra dienst aanbieden!

Lees meer over webformulieren

E-mail

E-mail ontvangen en beantwoorden vanuit hetzelfde scherm als waar de andere inkomende contacten binnenkomen is in Steam-connect heel vanzelfsprekend. Lees het artikel over de inbound e-mailmodule

Chat

Wil je ook de chat van jouw klanten in Steam-connect afhandelen? Geen probleem in Steam-connect. Lees  het artikel over chat

SMS

Een sms verzenden als bevestiging van een gemaakte afspraak komt heel professioneel over en is enorm efficiënt. 

Callblending

Alle kanalen zo efficiënt mogelijk afhandelen doe je door deze geblend aan jouw agents aan te bieden. Dit kun je zelf inrichten op basis van bijvoorbeeld campagne, kanaal, afdeling en zelfs op basis van skills.

Monitoring

Met Steam-connect wordt het managen van jouw callcenter heel overzichtelijk. De callcenter software biedt bijvoorbeeld inzicht in:

 • Hoe druk is het in het callcenter?
 • Hoe effectief zijn jouw agents?
 • Welke campagne is het meest succesvol?

Koppelingen (API)

Met een standaard Application Programming Interface (API) koppel je andere pakketten aan Steam-connect. Denk hierbij aan het koppelen van een CRM of ERP.
Lees meer over koppelingen

Overzichtelijke callcentersoftware

In Steam-connect callcenter software handelt de agent alle contacten in één scherm af. Hierin krijgt de agent alle te bellen records aangeboden. Tussendoor worden inbound contacten uit alle kanalen aangeboden. Dit kan zelfs op basis van skills.

Steam-connect biedt jouw agents een overzichtelijke omgeving waarin zeer efficiënt met klantcontact wordt omgegaan.

Benieuwd naar de kosten of interesse in meer informatie?

 
 

De callcentersoftware voor alle campagnes

Steam-connect callcentersoftware is geschikt voor alle opdrachten waar je in jouw callcenter of contactcenter mee te maken hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantretentie,  telefonische verkoop en het beantwoorden van inkomende contactverzoeken.

Inbound en outbound klantcontact kan uitstekend in Steam-connect worden afgehandeld.

 • Outbound contact zoals telefonische verkoop, afspraken maken, dataverrijking en kwaliteitsonderzoeken
 • Inbound contact zoals inkomende telefonie, live-chat en berichten via andere kanalen voor:
  • klantenservice
  • support
  • antwoordservice
  • ledenservice

Door de verschillende soorten opdrachten zijn de werkzaamheden van een agent veelzijdig. Overzicht is daarom van groot belang.

Callcentersoftware contactcenter

Dit zeggen onze klanten over Steam-connect callcentersoftware

M+ gebruikt callcentersoftware

“Met Steam-connect werken wij nu nog efficiënter en klantvriendelijker!”

René Posthuma

@Mplus

Soleo gebruikt callcentersoftware

“Steam-connect blijft zich continu ontwikkelen en past zich aan aan de veranderende en dynamische wereld van het klantcontact.”

Patricia Schra

@Soleo Contact Centers

CCPG gebruikt callcentersoftware

“Steam-connect callcentersoftware krijgt van ons een dikke 8!”

Hugo van Marlen

@CCPG

Waarom kies je voor Steam-connect callcentersoftware?

Gemakkelijk in gebruik

Steam-connect callcentersoftware is voor elke agent makkelijk in gebruik. Ze beschikken over één scherm waarin alle vormen van klantcontact afgewikkeld worden. Er wordt efficiënt met al het klantcontact omgegaan.

Eenvoudig campagnes maken

Een campagne maken of beheren is met Steam-connect eenvoudig en veelzijdig. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Hierbij kun je denken aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden en het ontdubbelen van adressen. Ook resultaatcodes op campagneniveau maak je makkelijk zelf en zonder programmeur. Het koppelen van een de IVR van het Bel-Me-Niet register, agenda, mailmerge en een masterdatabase behoren ook tot de mogelijkheden.

Roosterbeheer en planning

Binnen een contact- of callcenter is het optimaliseren van de bezetting een flinke uitdaging. Door gebruik te maken van de roostermodule van Steam-connect software voor callcenters kun je een zeer gebruiksvriendelijk agents in- en uitroosteren zonder dat het veel tijd kost.

Agenda en reistijdoptimalisatie

In Steam-connect heb je een eigen agenda-omgeving die je te koppelen is met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agenda kun je uitbreiden met reistijdoptimalisatie. Zo worden afspraken efficiënt ingepland en wordt er rekening gehouden met de reistijd. Uniek is dat de agent, waar nodig, kan afwijken van de standaard afspraakduur (die door jou is gedefinieerd).

Uitgebreide rapportagemodule

Meten is weten en gissen is missen. Toch is meten voor veel bedrijven nog steeds lastig. Met de uitgebreide rapportagemodule van Steam-connect kun je alle gegevens gepresenteerd krijgen zoals jij het wilt. Heb je een rapport-format aangemaakt, gebruik deze dan ook om iets anders te meten. Standaardrapportages worden meegeleverd, en uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.

Kosten besparen

Door klantcontact efficiënt aan te bieden van aan de juiste medewerker, worden kosten bespaard. Daarnaast wordt er meer klantcontact afgewikkeld en in de managementmodule inzichtelijk gemaakt. En helemaal mooi, je betaalt alleen voor wat je echt gebruikt.
Bekijk de kosten

Wil je meer informatie?

Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?