Home|Callcenter software

Callcenter Software

Gelukkige klanten en gelukkige agents: wat wil je nog meer?

Met callcenter software van Steam-connect raak je nooit meer de verhaallijn kwijt. Al je klantcontact in één interface, voor een vast bedrag per maand.

Demo aanvragen
Of vraag een offerte aan
Callcenter Software
De Persgroep
soleo
prospex
Essent
Quality Contacts

Er is eigenlijk niets wat je met callcenter software niet kunt.

Dat je met Steam-connect callcenter software kunt bellen, dat is logisch. Maar Steam-connect is helemaal omnichannel, waardoor jij bereikbaar bent op alle (toekomstige) contactkanalen. Zo raak je nooit meer de verhaallijn kwijt.

In- en outbound

Regel inbound en outbound telefonie efficiënt in. Voor klantcontact, maar ook voor afspraakplanning, leadgeneratie of databaseverrijking. Te integreren met kantoortelefonie.

Social Media

Callcenter Software gaat verder dan alleen bellen en dus integreren we met social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp for Business.

SMS

SMS heeft nog steeds een erg grote open rate en geeft je professionaliteit een boost. Dat het in Steam-connect zit is voor ons dus vanzelfsprekend. Een reminder van een gemaakte afspraak versturen? Geen probleem!

E-mail

Ontvang en beantwoord alle e-mail in hetzelfde scherm als waar andere contacten worden afgehandeld.

Chat

Live chat is een van de snelst opkomende klantcontactkanalen. Met Steam-connect voeg je eenvoudig een widget toe aan de website van klanten.

Webformulieren

Handel ook contactformulieren voor klanten snel en makkelijk af zonder dat agents tussen schermen en tools moeten wisselen.

Callblending

Blending van klantcontact, ongeacht het kanaal, maakt je dienstverlening flexibel en efficiënt. Doe dit bijvoorbeeld op basis van skills of campagne, net wat het best bij de opdracht past.

API-integraties

Met onze API koppel je je andere pakketten aan Steam-connect, zoals je CRM- of ERP-oplossing. We integreren ook standaard met Salesdock.

Monitoring

Hoe druk is het, hoe effectief zijn je agents en welke campagne is het meest succesvol? In Steam-connect heb je inzicht in complete contactcenter.

Bekijk alle functionaliteiten
Callcenter Software
Callcenter Software

Callcenter Software

Controle over je klantcontact én je kosten.

Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt, wel zo eerlijk. Het systeem is zo ingericht dat je de IT-afdeling met rust kan laten én je agents verzetten ineens een stuk meer tijd in dezelfde tijd. Wat wil je nog meer?

Lees meer over de kosten

Maak campagnes aan in een handomdraai

Scripting, nieuwe adresbestanden verwerken of adressen ontdubbelen: met callcenter software doe je het gewoon zelf. Ook resultaatcodes op campagneniveau maak je makkelijk zelf en zonder programmeur. Of wat dacht je van het koppelen van een IVR, agenda, mailmerge en een masterdatabase?

Agenda- en reistijdoptimalisatie

Integreer de callcenter software met Microsoft Exchange, Google of Office365. Maak gebruik van reistijdoptimalisatie en zorg ervoor dat geen enkele accountmanager nog ooit tijd verspilt. Oh en uiteraard kan de agent afwijken van de standaard afspraakduur.

De beste dashboards & rapportages

Callcenter software van Steam-connect komt met een uitgebreide rapportagemodule. Maak templates aan of maak gebruik van onze standaardrapportages. Heb je maatwerk nodig? Daar helpen we je graag bij.

klantcontact software

Met Steam-connect verander je je klanten in fans.

Steam-connect is hét softwareplatform voor al jouw klantcontact. Doordat alle kanalen vanuit één scherm beheerd worden, kunnen jouw medewerkers zich volledig focussen op waar ze goed in zijn. Het contact met klanten!

Wil je alles rustig kunnen nalezen of meer weten over ons implementatietraject? Download dan de flyer van Steam-connect klantcontact software.

Download de flyer
0
Jaar ervaring
0+
Gebruikers
0
Actieve landen
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Doe alles gewoon zelf

Callcenter software is voor iedere agent makkelijk in gebruik. Je agents handelen al hun werk af in één interface. Ook het beheer is een eitje, je kunt de software zelf inrichten, zonder hulp van de IT-afdeling.

Alles in één interface

Klantcontact en agendaplanning zijn niet het enige, met onze software voor callcenters beheer je ook je planning en roosters. Plan agents in- en uit, zonder dat je daar veel tijd aan hoeft te besteden.

Bespaar geld

Door klantcontact efficiënt aan te bieden van aan de juiste agent, bespaar je geld. Oh en je betaalt bij ons alleen voor wat je gebruikt, per gebruiker per maand.

Callcenter Software

Veelgestelde vragen over callcenter software.

Met callcenter software beheer je je complete contactcenter. Van roosterbeheer, tot afspraakplanning tot het daadwerkelijke klantcontact: je hebt nog maar één systeem nodig om je hele bedrijf draaiende te houden.

De wereld verandert en dat is met klantcontact niet anders. Waar alles vroeger nog via de telefoon ging en we zeeën van tijd hadden, is dat tegenwoordig anders. Callcenter software biedt veel meer mogelijkheden dan een klassieke PBX. Zo kun jij blijven voldoen aan de steeds grotere behoeften van je klant.

Callcenter Software is geschikt voor ieder bedrijf met klantcontact. We zien dat bedrijven die een callcenter inhuren profijt hebben van de software, maar ook bedrijven die voornamelijk klantcontact via social media hebben gebruiken Steam-connect.

De implementatie van callcenter software is zo gepiept. Samen met jou plannen we een dag in om je op weg te helpen. Meer lezen over de implementatie? Dat kan in onze flyer.

De kosten voor callcenter software hangen af van het aantal seats. Benieuwd naar de kosten? Onze accountmanagers berekenen graag samen met jou de ROI. Vraag een offerte aan.

Demo aanvragen
Callcenter Software
Best Next Contact en Steam-connect
Best Next Contact

‘Alle functionaliteiten die ik zocht zijn standaard in Steam-connect ingebouwd’

Ik heb in mijn carrière heel veel systemen gezien en die kunnen niet wat Steam-connect wel kan. Het opzetten van een nieuwe campagne duurt niet meer dan een paar uur. We kunnen snel schakelen, makkelijk velden of resultaatcodes toevoegen, campagneflows aanpassen en segmentaties aanbrengen in het adressenbestand. Dat alles draagt bij tot een diepere en kwalitatievere opvolging. Alle functionaliteiten waar ik naar op zoek was, zijn bij Steam-connect standaard ingebouwd.  ’

Geoffrey Peytier

Best Next Contact

Roscom promoties
Roscom promotie

Met Steam-connect is er ruimte voor verdere groei van
ons bedrijf’

‘Toen we begonnen in telemarketing dachten we dat we het wel zouden redden met een Excelsheet en een paar Nokia’s met headset. Binnen twee dagen kwamen we daarop terug en gingen we op zoek naar een echte oplossing. Die vonden we al snel in Steam-connect. In de eerste gesprekken klikte het meteen, onze vraag en het aanbod paste precies en in no time was het geïnstalleerd. Met Steam-connect konden we direct goed aan de slag en is er ook ruimte voor verdere groei.

Bas Potjes

Roscom promotie

Lees de ervaringen van onze klanten

Vraag een vrijblijvende demo aan.

Steam-connect live aanschouwen?

Vraag een vrijblijvende demo aan of bel ons voor meer informatie.

Gratis demo
(020) 719 23 33