Codelogic voor het 6e jaar op rij FD Gazelle

zaterdag 20-10-2018 • Algemeen,Archive

22-10-2018 – Beverwijk  Dit jaar reikt het Financiële Dagblad voor de 15e keer de jaarlijkse de FD Gazellen uit, dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor het 6e jaar op rij mag Codelogic zich FD Gazelle noemen.

FD Gazellen, codelogic

De FD Gazellen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle bedrijven die in 2015, 2016 en 2017 een onafgebroken groei van ten minste 20% hebben laten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Omdat dit jaar het 15e jaar is dat de FD Gazellen worden uitgereikt zijn de criteria aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en worden ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Ondanks deze aanscherpingen mag Codelogic zich dit jaar wederom FD Gazelle noemen.

Behoefte aan een goed klantcontactsysteem

“Dat we dit jaar weer FD Gazelle zijn zegt wel iets over Codelogic” vertelt Daniel Cools, CCO bij Codelogic. “We zijn een ambitieus bedrijf en willen met onze oplossing Steam de wereld veroveren. Dit is een teken dat we op de goede weg zijn.”

“Klantcontact is een actueel thema omdat er steeds meer eisen gesteld worden aan privacy en het contact met klanten. Hierdoor is er bij call- en contactcenters, Klant Contact Centra, bedrijven die met externe callcenters werken en bedrijven met veel klantcontact behoefte aan een systeem waarin het klantcontact optimaal kan worden afgewikkeld. Daarnaast is Codelogic, als één van de weinige leveranciers, ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd. Hierdoor is de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie gewaarborgd.”

Over Codelogic

Met de 29 medewerkers die werken op het hoofdkantoor in Beverwijk en in het ontwikkelcentrum in Tanger Marokko bouwt Codelogic iedere dag aan de toekomst van het klantcontact. Een honderdtal bedrijven in 8 landen gebruiken Steam voor het afhandelen van klantcontact via telefoon (in- en uit), chat, Whats app en social media.

Iedere maand verwelkomt Codelogic nieuwe klanten die gebruik willen maken van Steam Callcentersoftware, wanneer mogen we u verwelkomen? Bel ons op +31 20 719 233 of stuur een mail naar sales@codelogic.eu voor meer informatie.