Codelogic op Social Service Congres 2018

maandag 22-10-2018 • Algemeen,Archive

Op 29 november vindt het Social Service Congres plaats en Codelogic mag met Steam natuurlijk niet ontbreken. Relaties van Codelogic kunnen met korting naar het Congres.


Social Service Congres 2018

Wilt u het Social Service Congres bezoeken met 25% korting?
Neem contact met ons op

“Service is niet alleen de verantwoordelijkheid van de afdeling customer support of van het webcareteam. Service is meer dan ooit een mentaliteit, een houding, die samen met collega’s, (logistieke) partners, leveranciers maar ook klanten opgepakt moet worden.”

Voor wie is het Social Service Congres?

Het Social Service Congres is voor iedereen die voorop wil blijven lopen op het gebied van customer service. Codelogic mag met Steam dan natuurlijk niet ontbreken. Met Steam kunt u namelijk al uw klantcontact organiseren ongeacht via welk kanaal. Het maakt dan ook niet uit of u de klant belt, de klant u belt, een app stuurt, benadert via chat of een vraag stelt via social media. Steam zorgt ervoor dat u de klant zo goed mogelijk kunt helpen. Daarmee is Steam geschikt voor callcenters, klantcontactcentra, bedrijven die werken met externe callcenters, maar zeker ook gewoon voor bedrijven die zelf veel klantcontact hebben.

Op het programma staan diverse sprekers. Er wordt gesproken over hoe zij door samen te werken 100% klantgerichtheid zijn. Ook wordt vertelt hoe de de tevredenheid verbetert voor zowel klanten als medewerkers door het hanteren van korte lijnen en snelle realtime service. Praat op 29 november 2018 tijdens het Congres ook mee over deze onderwerpen! 

Voor het programma of het bestellen van kaarten kunt u terecht op de website van het Social Service Congres. Wilt u met korting naar het congres? Neemt u dan even contact met ons op.

Customer First, Social Service Congres