Codelogic stelt aan u voor: Bob van Kolck

woensdag 05-07-2017 • Algemeen

Nieuw of bestaande klant, het Codelogic team staat altijd voor u klaar. Iedereen binnen Codelogic werkt elke dag aan de toekomst van klantcontact. Daarom stellen we graag het team aan u voor in de Update. Vandaag is het de beurt aan Bob van Kolck.

Bob_van_Kolck 2

Ondanks zijn jonge leeftijd, 26 jaar, is Bob zeker geen groentje binnen de klantcontactbranche. Bob: “Ik ben in 2012 begonnen als accountmanager binnendienst bij ProSpex, een B2B callcenter. Vanuit deze positie ben ik doorgegroeid naar meerdere functies zoals projectmanager, externe salesmanager met een outsource team bij T-Mobile en campaign development manager. In mijn laatste functie ben ik meer in contact gekomen met Codelogic & Steam. Het product en het team van Codelogic sprak mij zo aan dat ik daar ook onderdeel van wilde uitmaken. Ik draaide er niet omheen en heb toen mijn leidinggevende laten weten dat ik ging solliciteren. Zo gezegd, zo gedaan en tot mijn vreugd kreeg ik de baan.

Functie binnen Codelogic
Ik ben in juli 2015 begonnen als tweedelijns support met de intentie door te groeien naar projectmanagement. Op de support afdeling leer je alle kneepjes van Steam zoals ook Max al eerder vertelde. Drie maanden later was ik al volledig ingewerkt en operationeel als projectmanager. Mijn focus als projectmanager was het succesvol implementeren van Steam en het beheren van nieuwe relaties. Dit heb ik acht maanden gedaan, waarna ik alweer door kon groeien naar business consultant. Nu als consultant ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de software, voer ik relatiebeheer uit bij bestaande klanten en adviseer ik klanten bij Steam functionaliteiten, zowel uitbreiding als geheel nieuw. Door mijn eerdere rol op de support afdeling en het implementeren als projectmanager ben ik in staat onze klanten nog beter te adviseren in hoe zij hun klanten weer beter van dienst kunnen zijn. Mijn kracht daarbij ligt vooral aan mijn ervaring in de branche en mijn enthousiasme over de business.

Naast hard werken ook tijd voor ontspanning
Codelogic is echt een leuke en gezellige club om bij te werken. Er is geen hiërarchie en er wordt altijd naar je mening gevraagd. Het is een jonge en dynamische organisatie die je de kans geeft om te groeien. Naast dat we allemaal hard werken is er ook tijd voor ontspanning. Zoals bedrijfsactiviteiten en het jaarlijks wintersport uitje. Dan leer je elkaar meer op persoonlijk vlak kennen. Naast een potje gamen houd ik van gezelligheid, lekker eten en drinken dus dat komt zeker goed tijdens zo’n uitje! 

Het leukste wat ik vandaag gedaan heb? Twee mooie afspraken ingepland voor mezelf. Dat blijft erg leuk!

Dank je Bob, leuk kennis te maken! Wil je net zoals Bob onderdeel worden van ons team? Wij zoeken versterking, waaronder een business consultant! Kijk voor meer informatie hier. Binnenkort stellen we graag weer iemand uit ons team voor!