Codelogic stelt aan u voor: Bob van Kolck

donderdag 14-02-2019 • Algemeen,Archive

Nieuw of bestaande klant, het Codelogic team staat altijd voor u klaar. Iedereen binnen Codelogic werkt elke dag aan de toekomst van klantcontact. Daarom stellen we graag het team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Bob van Kolck.

Bob van kolck

Voordat Bob bij Codelogic aan de slag ging heeft hij al veel ervaring opgedaan in de klantcontactbranche. Bob: “Ik ben in 2012 begonnen als accountmanager binnendienst bij ProSpex, een B2B callcenter. Vanuit deze positie ben ik doorgegroeid naar meerdere functies zoals projectmanager, externe salesmanager met een outsource team bij T-Mobile en campaign development manager. In mijn laatste functie ben ik meer in contact gekomen met Codelogic & Steam. Het product en het team van Codelogic sprak mij zo aan dat ik daar ook onderdeel van wilde uitmaken. Ik draaide er niet omheen en heb toen mijn leidinggevende laten weten dat ik ging solliciteren. Zo gezegd, zo gedaan."

Groeien binnen Codelogic
In 2015 is Bob bij Codelogic begonnen als tweedelijns support met de intentie door te groeien naar projectmanagement. Op de afdeling support heeft hij toen alle kneepjes van Steam-connect leren kennen. "Drie maanden later was ik al volledig ingewerkt en operationeel als projectmanager." Inmiddels is Bob Business Consultant Benelux en rijdt hij de hele Benelux rond om de relatie met klanten te onderhouden, te adviseren bij Steam-connect functionaliteiten en New Business leads te bezoeken. "Door mijn eerdere rol op de afdeling support en het implementeren als projectmanager ben ik in staat onze klanten nog beter te adviseren in hoe zij hun klanten weer beter van dienst kunnen zijn. Mijn kracht daarbij ligt vooral aan mijn ervaring in de branche en mijn enthousiasme over de business."

Naast hard werken ook tijd voor ontspanningBob aan het werk
Codelogic is echt een leuke club om bij te werken. Er is geen hiërarchie en er wordt altijd naar je mening gevraagd. Het is een jonge en dynamische organisatie die je de kans geeft om te groeien. Naast dat we allemaal hard werken is er ook tijd voor ontspanning. Zo leer je elkaar meer op persoonlijk vlak kennen. Naast een potje gamen houd ik van gezelligheid, lekker eten en drinken dus dat komt zeker goed tijdens zo’n uitje!

Wil je net zoals Bob onderdeel worden van ons team? Wij zoeken altijd versterking! Bekijk onze vacatures.