Codelogic één van de top 50 top groeiers in de software branche

dinsdag 21-11-2017 • Algemeen
Codelogic genomineerd

Beverwijk, 21 november 2017 – Codelogic mag ook deze maand een mooie benoeming in het rijtje toevoegen. Voor het eerst is de softwareleverancier binnen de contactcenterbranche geplaatst in de top 50 groeiers in de softwarebranche, aldus Main Capital Partners. Met een binnenkomst op plaats 39 maakt Codelogic een mooie sprong richting de toekomst.

Voor het zesde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital Partners de Main Software 50 om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Gefeliciteerd Obi4Wan!

Opmerkelijke binnenkomer dit jaar is ook Obi4Wan in de top 10. Naast een mooie entree in de lijst is de social media software uitgeroepen tot Cloud Champion 2017. Codelogic feliciteert haar partner dan ook met trots voor deze prestatie. Hieruit blijkt maar weer dat Codelogic partners om zich heen verzameld welke dezelfde visie en missie hebben voor het efficiënter maken van klantcontact.