Codelogic uitgeroepen tot FD Gazelle 2017

dinsdag 31-10-2017 • Algemeen

logo-gazellen-2017-fd-blauw
Beverwijk, 1 november 2017 –  Codelogic, leverancier van softwareoplossingen voor de contactcenterbranche, is wederom gekozen tot FD Gazelle. De award wordt ieder jaar uitgereikt door het Financiële Dagblad (FD).

De prijs wordt toegekend aan ruim 700 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland. De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en daarbij ook nog winstgevend . Codelogic, dat met zijn softwareoplossing Steam succesvol wordt ingezet bij onder andere Essent België, Prospex, Soleo, Mplus en Tele-Sales Direct BV.

Vaste klant
Codelogic is al jarenlang vaste klant van de FD Gazellen. Daniël Cools, CCO van Codelogic, blijft bescheiden en trots op wederom een prijs. “Als commercieel verantwoordelijke van Codelogic ben natuurlijk super trots. Dit had niet mogelijk geweest zonder onze klanten, en onze werknemers die dag in dag uit klaar staan voor allerlei vragen omtrent onze dienstverlening.”

Naast de prijzen voor alle FD Gazellen, worden er per regio nóg negen prijzen uitgereikt. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

De prijsuitreiking van de FD Gazelle Awards 2017 is op 14 november in de Stadsgehoorzaal te Leiden.

Wilt u ook klantcontact efficiënt maken? Er zijn klanten die tot wel 400% van de marge verhogen door de inzet van Steam klantcontact. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan via sales@codelogic.eu. Voor meer informatie over Codelogic kijk op onze website www.callcenter-software.com.