Webformulier als contactkanaal

Door contactformulieren ook in Steam-connect af te handelen zorg je voor een snelle, efficiënte afhandeling en optimale klantbeleving.

Het doel van iedere klantcontactafdeling is om een klant of bezoeker zo snel en goed mogelijk te helpen. Door te zorgen voor 'first-time-right' (FTR) voorkom je onnodig veel contactmomenten, kun je besparen op capaciteit en is de klant snel geholpen.  Win-win dus!

Deze FTR lukt alleen als alle noodzakelijke informatie voor handen is. Om deze reden wordt er op websites vaak gebruik gemaakt van een contactformulier. Handel je deze contactformulieren in Steam-connect af? Dan houd je het overzicht over alle contactkanalen en wordt de bezoeker snel geholpen.

Image
Customize jouw chat

In een paar stappen aan de slag

Aan de slag met contactformulieren in Steam-connect  is heel eenvoudig en te gebruiken door ieder bedrijf. Of het nu voor jouw eigen website is of voor de websites van al jouw klanten.

  • Maak het formulier in Steam-connect.
  • Gebruik de noodzakelijk contactvelden en maak zelf formuliervelden voor aanvullende gegevens;
  • Customize het formulier helemaal naar jouw wensen;
  • Plaats het formulier met een snippet op de website;

Al het contact in één scherm

De klantcontactmedewerker werkt in het contactscherm van Steam-connect. Daar worden alle contacten in afgehandeld. Dus of het gaat om telefonie (in/out) e-mail, chat, social media enz. alle contactverzoeken komen in één scherm binnen, ook het contactformulier!

Snel en efficiënt dus!

chat rating
chat rating

Compleet overzicht

Net als alle contacten, wordt ook het contactformulier opgeslagen in de contacthistorie van de persoon. Neemt deze persoon de volgende keer via e-mail, telefoon of chat contact op? Dan heb je gewoon inzicht in alle contacthistorie.

Handel meerdere contacten tegelijk af

Ben je bezig met het afhandelen van een contactformulier, maar komt er een telefoontje of chatbericht binnen? Dan kun je tussendoor gewoon eerst het telefoontje of bericht af handelen en daarna gewoon verder gaan waar je was gebleven.

Vraag een offerte aan

Steam-connect, volledig geblend

Wil je meer informatie?

Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?