Education Days

donderdag 04-07-2019 • Algemeen,Archive

Zou jij jouw kennis over Steam-connect wel willen bijschaven? of heb je een nieuwe collega die wel wat uitleg van de Steam-connect management omgeving kan gebruiken? Meld je dan nu gratis aan voor de Steam-connect Education Days.

De Education Days vinden plaats op 12 juli, 16 augustus, 13 september, 11 oktober, 15 november en 13 december 2019 van 10:00 uur tot 16:00 uur in ons kantoor in Beverwijk en worden verzorgd door één van onze Software Consultants.

Tijdens de Education Days wordt een basistraining Steam-connect gegeven en gaan we niet in op klant specifieke zaken. Je mag per bedrijf 1 deelnemer aanmelden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Meld je nu aan!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reacties van deelnemers

Deelnemers van de Education day basis

4 sterrenAnoniem: "Ondanks dat ik veel van de basics al wist toch veel nieuwe tips en tricks geleerd. Het geeft een goede uitleg van hoe Steam in de basis in elkaar zit."

5 sterren

Andrea Tiehuis van CallHit: " Ik vond het erg nuttig. Het was een duidelijke en leerzame dag. Steam is een aanvulling voor de callcenter wereld. De mogelijkheden zijn enorm. "

5 sterrenAnoniem: "In de Education Day - Basis leer je hoe de structuur van Steam in elkaar zit. Waarin je nogmaals wordt geconfronteerd met de vele mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te werken. Hoe haal je het maximale uit Steam ? Ga naar de training."

5 sterrenEefje van der Schoot van SociaalPlus: "Ik vond het erg fijn om een campagne van het begin af aan op te bouwen. dit gaf mij begrip van de applicatie. Ook is het fijn om de mogelijkheden gepresenteerd te krijgen. Ik werk samen met mijn collega die al 1,5 jaar met Steam werkt en al haar eigen werkwijze heeft ontwikkeld. De cursus heeft mij breder doen kijken. Echt super."