Education Days

Zelf aan de slag met jouw campagnes

Na de 2-daagse implementatietraining kun je helemaal zelfstandig jouw inbound- en outbound campagnes inrichten.

Als je eenmaal met Steam-connect aan de slag bent, kun je ook kosteloos trainingen volgen. Tijdens deze 'Education Days' krijg je uitleg over specifieke thema's.

Trainingen zijn kosteloos voor Steam-connect klanten en worden online gegeven.

 

Trainingen met verschillende onderwerpen

We organiseren Education Days met verschillende thema's. Hieronder kun je alle thema's vinden en wat uitleg over de inhoud van de Education Days.

Staat het onderwerp waar jij meer over zou willen weten er niet bij? Laat het ons dan weten!

Tijdens de Education Days gaan we niet in op klant specifieke zaken.

.

Inschrijven voor een Education Day

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één of meerdere Education Days. Je ontvangt een bevestiging in de e-mail.

.

Deze klanten hebben al eens een Education day bijgewoond

Anoniem: "Ondanks dat ik veel van de basics al wist toch veel nieuwe tips en tricks geleerd. Het geeft een goede uitleg van hoe Steam in de basis in elkaar zit."

Andrea Tiehuis van CallHit: " Ik vond het erg nuttig. Het was een duidelijke en leerzame dag. Steam is een aanvulling voor de callcenter wereld. De mogelijkheden zijn enorm. "

Anoniem: "Je wordt geconfronteerd met de vele mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te werken. Hoe haal je het maximale uit Steam ? Ga naar de training."

Eefje van der Schoot van SociaalPlus: "Ik vond het erg fijn om een campagne van het begin af aan op te bouwen. Dit gaf mij begrip van de applicatie. Ook is het fijn om de mogelijkheden gepresenteerd te krijgen. Ik werk samen met mijn collega die al 1,5 jaar met Steam werkt en al haar eigen werkwijze heeft ontwikkeld. De cursus heeft mij breder doen kijken. Echt super."

Robert Nieborg van 123telefoondienst: "Het was super leerzaam. Steam biedt meer dan dat ik wist."

Erik van den Hooff van Vastelastenbond: "Het was interessant om ook de cases van mede cursisten te horen en doorlopen van aantal features die we nog niet (of weinig) gebruikten en goed om even in andere omgeving even aan de slag te gaan met Steam."

Meer informatie? Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?