Even voorstellen: Max Coin

dinsdag 18-04-2017 • Algemeen

Nieuw of bestaande klant, het Codelogic team staat altijd voor u klaar. Want iedereen binnen Codelogic werkt elke dag aan de toekomst van klantcontact. Onze collega Max Coin bijt het spits af.

Max Coin
“Hallo! Mijn naam is Max Coin, ik ben 25 jaar en u zult mij ongetwijfeld al eens aan de telefoon hebben gehad. Ik werk namelijk sinds maart 2016 bij Codelogic op de support afdeling, op zowel de eerste als de tweede lijn support voor wat betreft de Steam software.”

Eerste indruk Codelogic 
“Bij het lezen van de vacature had ik direct al een goede eerste indruk van Codelogic. Na mijn gesprek met Ronald Achtien (Manager Operations) werd ik nog enthousiaster. De sfeer was goed en ik wist dat de functie goed bij mij zou passen. Het sollicitatieproces ging anders dan normaal, dat maakte het nog interessanter. Nog voordat het gesprek plaatsvond diende ik eerst een vragenlijst in te vullen om beter te begrijpen wat mijn persoonlijkheid was en hoe ik dacht over bepaalde dingen. Tijdens de meeloopdag vond ik het team waarin ik mee mocht werken direct al helemaal top waardoor de keuze voor Codelogic snel was gemaakt.”

Functie binnen Codelogic
“In mijn functie als support medewerker sta ik dagelijks mensen te woord en probeer ik hun te helpen met al hun vragen. Niet alleen meedenken is belangrijk maar ook oplossingsgericht denken is erg belangrijk binnen deze functie. Daar ligt ook mijn kracht. Ik denk vaak al een stap vooruit. Klanten zijn dan positief verrast. 

Werk en privé gaan perfect samen
“Privé houd ik mij voornamelijk bezig met voeding & fitness. Dit is een perfecte combinatie met mijn werk. Ik kan eerlijk zeggen dat ik alle werkzaamheden leuk vind van mijn baan en er nog geen dag is geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk ga!”

Dank je Max, voor jouw verhaal!  Lijkt het jou ook leuk om net zoals Max op onze support afdeling te werken? Wij zoeken versterking! Kijk voor meer informatie hier. Binnenkort stellen we graag weer iemand uit ons team voor!