FD Gazellen voor het 7de jaar op rij

donderdag 24-10-2019 • Algemeen,Archive
Image

Beverwijk, 24 oktober 2019 - Al 16 jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En al 7 jaar op rij is Codelogic één van de FD Gazellen. Zo ook in 2019 is Codelogic één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Daniël Cools, CCO bij Codelogic over de nominatie: ”Na 6 jaar genomineerd te zijn geweest, kwam deze nominatie niet als een verrassing. Het gaat goed met het bedrijf.”

De klant staat centraal

Codelogic vindt dat een klant bij ieder bedrijf altijd centraal moet staan. Zonder klanten heeft een bedrijf immers geen bestaansrecht. Codelogic biedt bedrijven een softwareplatform, Steam-connect. Hiermee worden meerdere vormen van contact efficiënt afgewikkeld en de klantbeleving geoptimaliseerd.

“Er is ontzettend veel behoefte aan klantcontactsoftware. Ieder bedrijf heeft te maken met klantcontact, denk alleen maar eens aan service- of supportafdelingen.” aldus Daniël. “Er komen steeds nieuwe kanalen bij die gebruikt worden om contact op te nemen met een bedrijf. Met Steam-connect komen alle contacten, via alle kanalen, in één scherm binnen, waardoor het beheer een stuk overzichtelijker wordt.” Meer weten over Steam-connect?

FD Gazellen

Criterium om FD Gazellen te worden is onder andere een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Binnenkort wordt, bij een feestelijke uitreiking, de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. Lees meer over de FD Gazellen