Best Next Contact

Best Next Contact focus op outbound

Best Next Contact legt focus op outbound met Steam-connect. In dit artikel van Customerfirst! Lees je hoe zij dit aanpakken.

Geoffrey Peytier, oprichter Best Next Contact
Best nex contacts FEATURED
Over Best Next Contact

Aantal seats: N/A

https://bestnextcontact.be/

Deel dit bericht:

Het customer service landschap is sinds het begin van het jaar verrijkt met een nieuwe speler. Best Next Contact is door Geoffrey Peytier opgericht vanuit de ambitie om dé specialist te worden op het gebied van uitgaand klantcontact. Ook op andere gebieden wil hij het anders doen dan anderen.

 

Outbound

 

Al sinds het begin van zijn loopbaan in de customer service heeft Geoffrey Peytier een speciale relatie gehad met outbound. Na zijn carrière als profvoetballer ging hij in 2005 bij Telenet aan de slag als inbound sales agent, waar hij zich na enige tijd opwerkte tot de manager van de afdeling outbound. ‘Dat is altijd al mijn passie geweest en als ik zie hoe outbound in de praktijk wordt ingezet, dan vind ik dat vaak erg jammer’, begint Peytier. ‘Een uitgaand contact kan namelijk super waardevol zijn, maar veel bedrijven zagen het puur als acquisitie en gingen bellen zonder er van tevoren goed over na te denken. Door al die niet relevante contactmomenten heeft outbound de stempel gekregen die het nu nog steeds heeft. De mensen die worden gebeld hebben door dat ze slechts een nummer zijn en dat er niet naar ze wordt geluisterd, en ook voor de medewerkers is het onplezierig om een niet relevante boodschap over te brengen aan ongeïnteresseerde mensen. Het bedrijf is dus ontstaan vanuit een stukje frustratie, maar vooral uit heel veel liefde voor het kanaal. Met Best Next Contact wil ik de kracht van outbound in ere herstellen.’

 

Intuïtief systeem

 

Omdat Best Next Contact is gespecialiseerd in outbound, zijn alle processen binnen het bedrijf erop afgestemd. Peytier heeft daarom gekozen voor het platform Steam van Codelogic. ‘Steam is het eerste platform dat ik ken dat helemaal is opgebouwd rond uitgaand klantcontact. Het platform is ontwikkeld vanuit outbound en daar zijn later andere kanalen aan toegevoegd. Vaak is dat juist andersom. Steam sluit dus heel goed aan bij mijn filosofie. Ik wilde software die helemaal was afgestemd op het specifieke karakter van de contacten die we doen. Verder is het een heel intuïtief systeem en ……..

 

Lees verder

Net zoals Best Next Contact klantcontact optimaliseren met Steam-connect?

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.