Soleo

Steam-connect helpt Soleo groeiambities waar te maken

De techniek van Steam-connect zorgt er bij Soleo voor dat de dienstverlening ook op piekmomenten nooit onder druk komt te staan. Lees snel hoe in de klantcase.

Patricia Schra Soleo
Soleo
Over Soleo

Aantal seats: N/A

https://www.soleo.nl/

Deel dit bericht:

In kantoorcomplex De Leeuwenbrug in Deventer, strategisch gelegen naast het treinstation en op loopafstand van het historische stadshart, is Soleo Contact Centers gevestigd. Hier kunnen bedrijven terecht voor het uitbesteden van hun klantcontact, maar ook de uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, sales & marketingcampagnes en debiteurenbeheer. Het is alweer de derde locatie voor het in 2008 opgerichte bedrijf, dat de afgelopen jaren door hard te werken een indrukwekkende groei realiseerde. Client director Patricia Schra noemt het een teamprestatie en ziet de technische ondersteuning van klantcontactplatform Steam als essentieel onderdeel daarvan.

De goedlachse Schra is duidelijk tevreden over Steam,  het klantcontactplatform van Codelogic dat sinds 2010 niet meer weg te denken is bij Soleo. Het is namelijk toepasbaar op opdrachtgevers van verschillende grootte, wat ideaal is voor de Deventenaren. “We bieden onze kleine klanten met een handvol telefoontjes per dag de optie om hun klantcontact onder te brengen in een team dat meerdere bedrijven onder zijn hoede heeft. Dat betekent echter wel dat onze medewerkers meteen moeten weten voor wie ze in actie komen. Steam maakt het mogelijk dat meteen de juiste bedrijfsspecifieke informatie op het scherm verschijnt zodra de telefoon overgaat. Vaak vallen daar ook veelgestelde vragen onder, zodat de medewerker het klantverzoek zo goed en zo snel mogelijk kan afhandelen.”

Artikel Customer First

Net zoals Soleo klantcontact optimaliseren met Steam-connect?

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.