Jouw bedrijf verzorgt het klantcontact zelf

Veel bedrijven verzorgen hun klantcontact zelf in een Klant Contact Center (KCC). Dit is een afdeling die is opgezet om zorg te dragen voor het klantcontact. Denk hierbij aan een helpdesk, klantenservice, salesafdeling, receptie of beantwoordservice.

De werkzaamheden van het KCC verschillen niet veel van dat van een contact- of callcenter. Zo hebben we allemaal te maken met inkomend en uitgaand contact en de daarbij horende uitdagingen.

Verzorgt jouw bedrijf het klantcontact zelf?

  • inhouse callcenter, kcc, afdeling klantcontact, afdeling support, helpdesk, klantenservicezorg dat er zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met klantcontact.
  • zorg dat je altijd bereikbaar bent.
  • zorg dat je bereikbaar bent via alle kanalen.
  • zorg dat je zelf werkt aan de juiste klantbeleving. Doe dit door te zorgen dat jouw klant gehoord wordt en het contact goed wordt afgehandeld.

Steam-connect biedt jouw klantenservicemedewerkers een klantvriendelijke en overzichtelijke omgeving. Hierin wordt zeer efficiënt omgegaan met verschillende soorten klantcontact.

klantenservice, inhouse callcenter, kcc, afdeling klantcontact, afdeling support, helpdesk

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie of meer informatie?

Vraag een demonstratie aan

of


of bel ons: 020-719 2333

Demo aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie?
Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Waarom callcenter software als je geen callcenter hebt?


Gemakkelijk in gebruik

Steam-connect is voor elke medewerker gemakkelijk in gebruik. Het is één omgeving waarin medewerkers alle vormen van klantcontact afwikkelen. Volledig gemanaged zodat efficiënt met alle klantcontact kan worden omgegaan.

Multichannel klantcontact

Door het inzetten van verschillende klantcontactmethoden kunnen jouw klanten zelf bepalen op welke wijze zij contact opnemen. Je zet alle contactkanalen open en beheert deze in één scherm in Steam-connect. Nooit gedacht dat het zo overzichtelijk zou zijn!

Eenvoudig in beheer

Een campagne maken of beheren is in Steam-connect eenvoudig en veelzijdig. Denk hierbij aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden en het ontdubbelen van adressen. Je bent hierbij niet afhankelijk van een programmeur. Ook het koppelen van een de IVR van het Bel-Me-Niet register, agenda, mailmerge of een masterdatabase behoren tot de mogelijkheden.

Agenda met reistijdoptimalisatie

In Steam-connect heb je een eigen agenda-omgeving die je kunt koppelen met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agendafunctionaliteit is uit te breiden met reistijdoptimalisatie. Zo worden afspraken efficiënt ingepland en wordt er rekening gehouden met reistijd. Uniek is dat de medewerker, indien gewenst, af kan wijken van de standaard afspraakduur (die door jou is gedefinieerd).

Uitgebreide rapportagemodule

Meten is weten en gissen is missen. Toch is het meten voor veel bedrijven nog steeds een moeilijke opgave. Met onze uitgebreide rapportagemodule krijg je alle gegevens gepresenteerd zoals jij het wilt. Heb je eenmaal een rapport-format aangemaakt dan kun je deze ook gebruiken om iets anders te meten. Standaardrapportages worden meegeleverd en uitbreiding is natuurlijk mogelijk.

Kosten besparen

Door het efficiënt aanbieden van klantcontact aan de juiste medewerker worden kosten gereduceerd. Er worden meer klantcontacten afgewikkeld en in de managementmodule inzichtelijk gemaakt. Omdat je voor Steam-connect alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt, betaal je nooit te veel.

Bekijk de kosten

Dit zeggen onze klanten over Steam

m+

“Met Steam werken wij nu nog efficiënter en klantvriendelijker!”

René Posthuma

@Mplus

Soleo

“Steam blijft zich continu ontwikkelen en past zich aan aan de veranderende en dynamische wereld van het klantcontact.”

Patricia Schra

@Soleo Contact Centers

CCPG

“Steam krijgt van ons een dikke 8!”

Hugo van Marlen

@CCPG

Een compleet pakket

Met Steam-connect zijn de mogelijkheden legio. Je kunt moeiteloos al jouw inbound- en outbound campagnes beheren, ongeacht het kanaal.

Dus al jouw inkomende en uitgaande telefonie, e-mail, chat, sms, en WhatsApp. Maar ook tot social media zoals Instagram, Twitter en Facebook.

Met Steam-connect organiseer je al jouw klantcontact op de manier die het beste bij jouw bedrijf past.

Inbound telefonie

Jouw inkomende telefonie inrichten, dat doe je met Steam-connect niet alleen innovatief maar natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk.

Outbound telefonie

Direct sales, afspraak planning, lead generatie of database verrijking, dus puur outbound? Jouw telesales- of -marketingcampagnes doe je vanaf nu nog slimmer.

Callblending

Al het inbound- en outbound contact kan geblend aan jouw medewerkers worden aangeboden. Dit kan al dan niet op basis van skills. Call blending maakt jouw organisatie flexibel en efficiënt. Jij bepaalt!

E-mail

Je kunt in Steam-connect ook e-mail ontvangen en beantwoorden. Ook het versturen van een bevestiging of offerte na een telefoongesprek is geen enkel probleem. Lees het artikel over de inbound e-mailmodule

Chat

Wil je jouw klant de mogelijkheid geven om snel vragen te kunnen stellen via chat? Doe dit dan ook met Steam-connect. Chat zorgt immers voor een betere klantbeleving. Lees meer over de mogelijkheden

SMS

Een sms verzenden als reminder van een gemaakte afspraak komt heel professioneel over en is enorm efficiënt. Je zorgt ervoor dat er nooit meer no-show plaatsvindt!

Social Media

Contact onderhouden via social media is geïntegreerd in Steam-connect. Jouw klanten kunnen bij jou terecht via o.a. Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram en Pinterest. Voor jouw medewerkers kost het geen extra moeite. Lees meer over de mogelijkheden

Monitoring

Steam-connect biedt bijvoorbeeld inzicht in:

  • Hoe druk is het op de klantcontactafdeling?
  • Hoe effectief zijn jouw agents?
  • Welke campagne is het meest succesvol?

  • Koppelingen (API)

    Met een standaard Application Programming Interface (API) koppel je andere pakketten aan Steam-connect. Denk hierbij aan het koppelen van jouw CRM of ERP. Lees meer over koppelingen