Koppel Steam-connect en optimaliseer jouw processen


Het aan elkaar te koppelen van verschillende systemen brengt veel voordelen met zich mee.  

Je kunt een enorme efficiencyslag maken doordat informatie automatisch van het ene naar het andere systeem wordt gestuurd. Er worden minder fouten gemaakt en jouw processen lopen soepeler waardoor je nog efficiënter kunt werken. De klant wordt hierdoor nog beter geholpen en jouw klantcontact verloopt optimaal.

Standaard koppelingen

Standaard koppelingen zijn koppelingen die wij hebben gemaakt en die je bij ons gewoon kunt bestellen. Steam-connect heeft standaard koppelingen met:

Obi4wan

Obi4wan

Dankzij onze integratie met OBI4wan kunnen wij klantcontact via alle kanalen in Steam-connect afhandelen. OBI4wan is namelijk dé tool voor media monitoring, webcare, chatbots en media insights. 

De integratie tussen Steam-connect en OBI4wan gaat zelfs zo ver dat de agent of medewerker niet merkt dat hij ook met OBI4wan werkt. De contactverzoeken komen gewoon binnen in het contactscherm geblend met alle telefoontjes, e-mails en chatberichten. Daarnaast kun je de contactgeschiedenis kun je ook eenvoudig in Steam-connect terugvinden.

Lees het artikel uit de Customer First over de integratie met OBI4wan.

Salesdock

De koppeling met Salesdock is speciaal gebouwd voor callcenters die zich bezig houden met telemarketing of telesales. Met de applicatie van Salesdock kunnen organisaties hun portfolio aan producten, abonnementen en diensten eenvoudig, betrouwbaar en digitaal aanbieden en verkopen aan eindklanten.

Heeft een klant aan de telefoon interesse in een offerte? Dan worden de gegevens uit Steam-connect aan Salesdock aangeboden. Hierdoor staat er een vooraf ingevulde offerte aanvraag klaar. Dit scheelt tijd, verkleint de kans op typefouten en maakt het verkopen leuker.

Lees het artikel uit de Customer First over de integratie met Salesdock.

Salesdock

Koppelen via de API

Werkt jouw bedrijf met andere systemen en wil je dat er informatie wordt uitgewisseld tussen de systemen? Dan is dit mogelijk via de API (Application Programming Interface). Je kunt deze API inzetten om informatie uit Steam-connect te exporteren naar een ander systeem, of precies anders om. In het verleden zijn er al veel koppelingen gemaakt via de Steam-connect API. Hieronder vind je een selectie van koppelingen die reeds via de API gemaakt zijn:

 
 

Wil jij ook een systeem aan Steam-connect koppelen via de API? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie? Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?