Nieuws

Whitepaper: 5 ingrediënten voor een toekomstbestendig contactcenter 2 augustus 2021 - Hoe blijf je voldoen aan de steeds hogere eisen voor customer support? En hoe zorg je ervoor dat je agents niet helemaal worden overspoeld door klanten die ze via tientallen ...
Omnichannel contact center oplossing 7 redenen om voor Steam-connect te kiezen als omnichannel contact center oplossing 29 juli 2021 - De manier waarop klanten contact opnemen met bedrijven is de laatste jaren enorm veranderd. Het klopt dat veel mensen nog steeds graag naar de telefoon grijpen, maar dat is al ...
boze klanten aan de telefoon Boze klanten aan de telefoon: zo ga je ermee om 26 juli 2021 - Het is cruciaal dat je goed weet hoe je om moet gaan met een boze of klagende beller zonder je geduld te verliezen. We geven je 8 tips om op een rustige en professionele manier om te gaan met boze klanten aan de telefoon.
fouten in klantcontact 8 veelgemaakte fouten in klantcontact en hoe je ze voorkomt 13 juli 2021 - Fouten maken is menselijk, maar in de wereld van klantcontact zijn ze erg gevaarlijk. Klantcontact is namelijk een essentieel onderdeel van een succesvol bedrijf en negatieve klantervaringen hebben een grote invloed op je succes. We verzamelden 8 veelgemaakte fouten in klantcontact voor je en melden er ook even bij hoe je ze voorkomt.
Daniel met bel me wel “Predictive dialing mag verboden worden!” 5 juli 2021 - Onlangs verscheen het boek Bel me wél - Alle bouwstenen voor duurzame en succesvolle telemarketing. In dit boek vind je, naast de vele inzichten, ook de expertvisie van Daniël Cools, medeoprichter, eigenaar en CCO van Codelogic. Hij vertelt over hoe de juiste techniek het hele compliance-verhaal een stuk gemakkelijker maakt. Wij mogen een stuk van de expertvisie van Daniël alvast met je delen en die lees je hier!
customer experience trends 10 customer experience trends om in 2021 in de gaten te houden 28 juni 2021 - Corona heeft ons digitale leven in een stroomversnelling gezet en dus ook de klantervaring. Dit zijn de customer experience trends voor 2021.
360 graden klantbeeld 360-graden klantbeeld : 7 tips om een beter inzicht te krijgen 15 juni 2021 - Het 360-graden klantbeeld is een term die het laatste jaar steeds meer terugkomt als je het hebt over klantcontact. Maar hoe zorg je ervoor dat je zo’n volledig beeld van je klant krijgt? Wij geven je 7 tips om inzicht te krijgen in het 360-graden klantbeeld.
opt-in telemarketing Wetswijziging opt-in telemarketing: dit zijn de nieuwe regels 10 juni 2021 - Op 1 juli 2021 gaat de wetswijziging van de Telecommunicatiewet in. Een belangrijke wet, waarin het een en ander veranderd op het gebied van opt-in bij telemarketing. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rijtje.
Renée Müller Renée Müller van start als Manager Marketing & Communicatie bij Codelogic 10 mei 2021 - Renée Müller (29) is per 3 mei gestart als Manager Marketing & Communicatie bij Codelogic. Naast Codelogic, zal ze ook verantwoordelijk worden voor de marketingactiviteiten van zusterbedrijven Intovoice en Enterprise Communications GmbH.
Bas Potjes, eigenaar en algemeen directeur van Roscom Promotie Heel anders maar eigenlijk hetzelfde 15 april 2021 - Bas Potjes, eigenaar en algemeen directeur van Roscom Promotie, kijkt net als iedereen terug op een bijzonder jaar. 'In maart 2020 viel het grootste deel van onze activiteiten weg en daarmee 90% van onze inkomsten. Het plan om onze kleine afdeling telemarketing verder uit te breiden hebben we toen vervroegd in gang gezet. Met succes kunnen we wel zeggen.'

Wil je meer informatie?

Vraag een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan?