Nieuws

Steam-connect aanwezig op CustomerFirst congres

Een event over customer experience en klantcontact?
Natuurlijk zijn wij erbij.

Wil jij naar het CustomerFirst congres met 25% korting? Lees dan even verder!

Door Christa Lokkerbol

4 min read

14 oktober 2021

CustomerFirst Congres 2021

Na anderhalf jaar voornamelijk thuiswerken en online events willen wij weer persoonlijk met jou in contact te komen. Op 11 november zijn wij dan ook aanwezig op het CustomerFirst Congres. Want op een event over customer experience en klantcontact kan Steam-connect natuurlijk niet ontbreken.

Vorig jaar waren we er ook bij, maar vond het event online plaats. Bij Steam-connect hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en zijn we nu dus ook blij dat we elkaar weer gewoon kunnen ontmoeten en in de ogen kunnen kijken.

Ga naar het Customer First Congres met 25% korting!

Laat je gegevens achter. Je ontvangt een e-mail met een kortingscode voor het Customer First Congres op 11 november en maximaal één keer per maand onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Let’s connect again

Juist nu is verbinding overal én onmisbaar. Je kunt dit letterlijk opvatten door dingen aan elkaar te lijmen, hechten of koppelen, maar ook figuurlijk in de vorm van bruggen slaan, het voeren van een telefoongesprek of het aangaan van een relatie. Echt en oprecht contact maken dus. Ook dat kan gelukkig op meerdere manieren. Door je klanten een experience te bieden, middels goede klantenservice, met ondersteuning van technologie (AI) of op een dieper niveau via breinstimuli bijvoorbeeld.

Tijdens het CustomerFirst Congres vindt ook het Social Service Congres plaats. Het is mogelijk om sessies van beide events op 11 november te volgen.

Customer First Congres

Deel dit verhaal met je netwerk

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Dit vind je misschien ook interessant:

Verander je klanten in fans 👏🏼

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.