Nieuws

8x FD Gazelle op rij

Ook dit jaar mag Codelogic zich FD Gazelle noemen, voor het 8e jaar op rij.

Door Christa Lokkerbol

1,1 min read

2 november 2020

8 fd gazelle awards

De FD Gazellen awards worden al 17 jaar door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven  van Nederland.

Daniël Cools, CCO bij Codelogic over de nominatie: ”We hadden stiekem al een beetje op deze nominatie gerekend. We zijn de afgelopen 7 jaar steeds FD Gazelle geweest. Toch ben ik er trots op dat het nog steeds zo goed gaat. Zaterdag zijn de winnaars bekend gemaakt. We zijn trots op onze 43ste plek in de categorie middelgroot regio West.”

Optimaal klantcontact

De visie van Codelogic: “Creëer een wereld waar klantcontact optimaal is. Altijd, overal en via elk kanaal” sluit ontzettend goed aan op de behoefte van de markt. Ieder bedrijf heeft behoefte aan optimaal klantcontact. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snel en vakkundig helpen van een klant en het bereikbaar zijn via elk kanaal, maar ook gebruiksvriendelijk en betaalbaar voor het bedrijf.

Om bedrijven hiermee te helpen maken wij slimme en innovatieve softwareoplossingen voor klantcontact. Wij werken als een team met de juiste mensen, partners en leveranciers en luisteren, onderzoeken en anticiperen op behoeften van gebruikers en de markt.

Meer weten over Steam-connect?

FD Gazellen

Criterium om FD Gazellen te worden is onder andere een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Codelogic is uiteindelijk 43ste geworden in de categorie middelgroot regio West. Lees meer over de FD Gazellen

Deel dit verhaal met je netwerk

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Dit vind je misschien ook interessant:

Verander je klanten in fans 👏🏼

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.