Nieuws

Codelogic vernieuwt ISO9001 en ISO27001 certificering

In november 2020 is de hercertificatie voor ISO 9001 en ISO 27001 met succes doorlopen.

Door Christa Lokkerbol

1,2 min read

18 januari 2021

Codelogic

Codelogic, ontwikkelaar van Steam-connect klantcontact software, beschikt sinds 2016 over de waardevolle ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. Deze certificaten  ondergaan elk jaar een externe audit en eens in de drie jaar vindt hercertificatie plaats. In november 2020 is de hercertificatie met succes doorlopen. Dit betekent dat Codelogic heeft laten zien haar kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging nog steeds goed op orde te hebben.

ISO 9001-kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met de ISO 9001-certificering toont Codelogic aan haar kwaliteitsmanagement te hebben geïntegreerd in haar strategie en bedrijfsprocessen. Daarmee is de kwaliteit van het hele proces, van productontwikkeling tot klanttevredenheid, gegarandeerd.

ISO 27001-informatiebeveiliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met de certificering hiervoor bewijst dat Codelogic dat de veiligheid van de gegevens van haar klanten de hoogste prioriteit heeft en dat alle risico’s op de juiste manier zijn afgedekt. Codelogic voldoet hiermee aan alle eisen rondom informatiebeveiliging en aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voldoen aan wet- en regelgeving Het gaat bij contact-, callcenters en opdrachtgevers vaak om de uitwisseling van vertrouwelijke informatie. De behoefte aan privacy en veiligheid is daarom groot. Willen deze bedrijven voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, dan is deze ISO certificering een absolute vereiste. Codelogic is met Steam-connect één van de weinige leveranciers in de contactcenter branche die gecertificeerd is voor de hele bedrijfsketen: van de dataserver tot de software Steam-connect. Als de klant ook ISO-gecertificeerd is, sluiten we de keten met ook de werkplek erbij.

Deel dit verhaal met je netwerk

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Dit vind je misschien ook interessant:

Verander je klanten in fans 👏🏼

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.