Nieuws

Codelogic finalist Main Software 50

Codelogic is gestegen van de 41e naar de 25e plek op de Main Software 50. De lijst met de meest succesvolle Nederlandse software bedrijven.

Door Christa Lokkerbol

0,8 min read

26 november 2020

Finale main software 50

Ook dit jaar stelde Main Capital de Main Software 50 samen. Als strategisch investeerder in de software-industrie heeft Main Capital veel belang bij de groei van deze markt. Daarom stellen zij jaarlijks de Main Software 50 op. Dit is de lijst met de 50 meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse software bedrijven.

Op donderdag 26 november is de lijst bekend gemaakt en Codelogic is weer finalist geworden. “Wij zijn zelfs gestegen van een 41e naar een 25e plek. Eerder deze maand zijn we ook weer FD Gazelle geworden. Een teken dat we met ons team heel goed bezig zijn!” aldus Daniël Cools, commercieel directeur en mede-eigenaar van Codelogic.

Over Main Software 50

De Main Software 50 ranking komt objectief tot stand en wordt geaudit door Dialogic, een onafhankelijk ICT-onderzoeksbureau. De bedrijven op de lijst worden gerangschikt op basis van een weging van 5 criteria:

  • Substantie bedrijf (omzet grootte)
  • Omzet groei
  • Kwaliteit van de omzet (recurring vs one-off)
  • Mate van internationalisatie
  • Partner strategie

Deel dit verhaal met je netwerk

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Dit vind je misschien ook interessant:

Verander je klanten in fans 👏🏼

Bel ons vandaag nog op (020) 719 23 33

Offerte aanvragen

Geen zorgen: je zit nergens aan vast.