Geoptimaliseerde koppeling met Salesdock | Optimaal klantcontact voor elk bedrijf | Codelogic spreidt kansen in klantcontact

donderdag 17-12-2020 • Nieuwsbrief

Hele fijne feestdagen

Allereerst willen wij iedereen via deze weg hele fijne feestdagen wensen en een gezond en succesvol 2021.


Codelogic spreidt zijn kansen in klantcontact

daniel en dennis

Vorige maand stond er een interview met Dennis Schabracq en Daniël Cools in Customer First over de plannen van Codelogic. Heb je het nog niet gelezen? Doe het hier alsnog!

Klantcontactsoftware is populair in deze coronacrisis. Dat merkt in ieder geval Codelogic, de Nederlandse ontwikkelaar en aanbieder van Steam-connect, waarmee alle vormen van customer-contact kunnen worden afgewikkeld. Topman Dennis Schabracq en commercieel directeur Daniel Cools geven hun ambitieuze visie op de toekomst van klantcontact en Codelogic. “Wij gaan Europa veroveren.”


Eenvoudig offertes versturen

Om het telesalesproces te optimaliseren is er, speciaal voor callcenters die zich bezig houden met telemarketing of telesales, een integratie gebouwd met Salesdock.

Met Salesdock kunnen organisaties hun portfolio aan producten, abonnementen en diensten eenvoudig, betrouwbaar en digitaal aanbieden en verkopen aan eindklanten.

Heeft een klant aan de telefoon interesse in een offerte? Dan wordt de vooraf ingevulde Salesdock offerte in het Steam-connect agentscherm geopend en snel en foutloos verstuurd.

Lees ook het artikel dat eerder dit jaar in Customer First heeft gestaan


Optimaal klantcontact voor elk bedrijf

Succesvol

Contact met klanten is van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. In de praktijk is klantcontact echter vaak toch niet zo eenvoudig. In de serie ‘Optimaal klantcontact voor elk bedrijf’ gaan we in op onderwerpen waar elk bedrijf mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken als: Wat is optimaal klantcontact? Hoe houd ik het beheer van alle contactkanalen overzichtelijk? Hoe zet ik chat effectief in? Hoe zit het met compliancy?

In ieder deel van deze serie pakken we een onderwerp beet en geven inzicht in de belangen van de verschillende vormen van klantcontact en de afhandeling hiervan.

De serie is te volgen op LinkedIn of je kunt je aanmelden om de serie via de e-mail te ontvangen.