Quality Contacts over Steam | Chat u al met uw klant?

dinsdag 18-12-2018 • Nieuwsbrief

Merry Christmas & Happy New Year Wij wensen jou, jouw collega's en familie een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar. Bedankt voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij en hopelijk jij ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar.

Om jou, in het nieuwe jaar, nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij regelmatig een nieuwsbrief sturen om je op de hoogte te houden.

In deze nieuwsbrief:

  1. Interview met Quality Contacts over Steam
  2. Voordelen van het inzetten van Chat
  3. Onze plaats op de Main Software 50
  4. Bij ons werken? Dit zijn onze openstaande vacatures

Quality Contacts de toekomst in met Steam

Quality Contacts is een full service facilitair contactcenter. Ze faciliteren inkomende en uitgaande klantcontacten voor onder andere Praxis, ZiggoVodafone en Engie. Sinds een half jaar beheert Quality Contacts een groot deel van haar klantcontactopdrachten in Steam, het klantcontactplatform van Codelogic.

Lees het interview

Betere klantbeleving door chat

Communicatievormen zoals (web)chat en messenger winnen snel aan populariteit. Call-, contactcenters en webcare-afdelingen kunnen niet meer zonder. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie goed bereikbaar is via chat?

Lees het artikel

Codelogic op 30e plaats in Main Software 50

Main Software 50Codelogic mag dit jaar wederom een mooie benoeming in het rijtje toevoegen. Naast de benoeming als FD Gazelle (https://www.callcenter-software.com/codelogic-6x-fd-gazelle/) voor het 6e jaar op rij, is de softwareleverancier binnen de contactcenterbranche voor het 2e jaar geplaatst in de top 50 groeiers in de softwarebranche.

Lees verder

Werken bij Codelogic?

Ben jij niet bang om te werken bij een bedrijf met internationale ambities? Solliciteer dan meteen!

  • Help jij graag klanten? Word Support Engineer! Bekijk de vacature
  • Is sales jouw passie? Word Business Consultant Benelux. Bekijk de vacature