Social media cruciaal voor klanttevredenheid | besparen op 0800/0900

maandag 18-02-2019 • Nieuwsbrief

In de vorige nieuwsbrief las u over het beantwoorden van chat in Steam connect. Hierin gaven we al aan dat afhandelen van verschillende klantcontactkanalen voor een klantcontactafdeling, call- of contactcenter zeer complex is. In deze nieuwsbrief kunt u meer lezen over onze Social Media-integratie.

In deze nieuwsbrief leest u ook meer over:

  • Besparen op 0800 of 0900 nummers door dit via ons te regelen
  • Dat kwaliteit en informatiebeveiliging bij Codelogic geborgd zijn
  • Dat u ook voor de beste hardware voor uw klantcontact bij ons terecht kunt

Social media beheer cruciaal voor klanttevredenheid

In dit artikel gaan we dieper in op het afhandelen van klantcontact via social media en messenger apps. Veel klanten sturen immers liever een snel berichtje dan dat ze het bedrijf bellen, of wat als er een klacht over uw bedrijf op Twitter belandt? 

Hoe kunt u als bedrijf reageren in de snelheid die een klant verwacht op alle verschillende social mediakanalen?

Lees de Whitepaper

Uw 0800/0900 nummers regelen via ons

Wilt u dat uw klanten gratis contact met u kunnen opnemen of wilt u juist een betaald telefoonnummer, dan kiest u voor een 0800 of 0900 nummer. 

Heeft u al één of meerdere 0800 of 0900 nummers en dit niet via ons geregeld? Neemt u dan contact met ons op en mogelijk kunt u hier nog op besparen.

Ontvang een concurrerend voorstel

Informatiebeveiliging en kwaliteit dankzij ISO

Sinds 2016 beschikt Codelogic, als één van de weinige callcenter softwareleveranciers, over de waardevolle ISO 9001 en ISO 27001 certificaten voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. In december vond een audit plaats, die met succes doorlopen is. Het komend jaar is het bedrijf weer ISO-gecertificeerd.

Lees het artikel

De beste hardware voor uw klantcontactafdeling

Heeft u uw klantcontactafdeling al uitgerust met hardware waardoor echt efficiënt gewerkt kan worden? Nee?

Wij leveren niet alleen de software waarmee u efficiënt uw klantcontact kunt beheren, maar ook de hardware die u daarbij helpt. In onze webshop vindt u een breed assortiment hardware met uitsluitend A-merken tegen een zeer gunstige prijs. Denkt u hierbij aan pc’s, headsets, telefoons etc.

Neem een kijkje in onze webshop