ISO hercertificatie | Overname in Duits bedrijf

zondag 10-01-2021 • Nieuwsbrief

Codelogic vernieuwt ISO9001 en ISO27001 certificering

Codelogic, ontwikkelaar van Steam-connect klantcontact software, beschikt sinds 2016 over de waardevolle ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. Deze certificaten  ondergaan elk jaar een externe audit en eens in de drie jaar vindt hercertificatie plaats.In november 2020 is de hercertificatie met succes doorlopen. Dit betekent dat Codelogic heeft laten zien haar kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging nog steeds goed op orde te hebben.


Codelogic neemt Duitse partij over

Overname duits bedrijf

Het is bekend dat wij groeien en internationale ambities hebben. Na de overname van een telecompartij eerder dit jaar, is de volgende overname een feit. In het staartje van 2020 hebben wij het bedrijf Enterprise Communications GMBH uit Mönchengladbach in Duitsland overgenomen. Enterprise communications is leverancier van een callcenterplatform gericht op de Duitse markt.

“Met deze overname nemen we met het platform en een heel degelijke klantenbase over. Maar we halen ook de kennis in huis om Steam-connect op de Duitse markt te kunnen introduceren” aldus Dennis Schabracq, CEO van Codelogic.


Codelogic spreidt zijn kansen in klantcontact

daniel en dennis

Vorige maand stond er een interview met Dennis Schabracq en Daniël Cools in Customer First over de plannen van Codelogic. Heb je het nog niet gelezen? Doe het hier alsnog!

Klantcontactsoftware is populair in deze coronacrisis. Dat merkt in ieder geval Codelogic, de Nederlandse ontwikkelaar en aanbieder van Steam-connect, waarmee alle vormen van customer-contact kunnen worden afgewikkeld. Topman Dennis Schabracq en commercieel directeur Daniel Cools geven hun ambitieuze visie op de toekomst van klantcontact en Codelogic. “Wij gaan Europa veroveren.”