Nog efficiënter werken of een nieuwe stap zetten net als M+?

woensdag 27-03-2019 • Nieuwsbrief

Het eerste kwartaal van 2019 zit er bijna op. En gaat het jaar tot nu toe zoals gepland? Misschien kan het efficiënter met een progressive dialer? Wil je weten hoe M+ met Steam werkt? Of wie je de laatste keer aan de telefoon had?

Lees in deze nieuwsbrief over:

  • Hoe M+ group met Steam meer voor de klant doet
  • Dat je zelf de auto resultaatcodes kunt instellen
  • Stellen wij onze nieuwe medewerkers voor
  • Vertellen we meer over de Vakdag Fondsenwervers

M+ Group – Meer doen voor de klant

Eind februari 2019 publiceerde CustomerFirst een interview met Steam connect klant M+ Group. Commercieel directeur Dave Geukes en manager client Kris Bozic vertellen hierin hoe zij bouwen aan een sterke organisatie. Ook gaan zij in op hoe zij mede dankzij Steam een stap voorwaarts konden zetten.

Lees het interview

Maak je gebruik van de progressive dialer? Nee?

We horen regelmatig dat de progressive dialer niet wordt gebruikt omdat terugbelafspraken, bij geen gehoor, automatisch worden afgeboekt. Maar dit hoeft niet, je kunt dit zelf instellen.

Onder Campagne - Resultaatcodes - Auto resultaatcodes kun je zelf instellen welke resultaatcodes wel en niet automatisch afgeboekt worden. Hierdoor kun je zelf bepalen wat er gebeurt met een terugbelafspraak op het moment dat er niet wordt opgenomen.

Lees meer over onze dialers

Ken je onze nieuwe medewerkers al?

Om het groeiende aantal klanten te kunnen ondersteunen en begeleiden is ons team dit jaar al uitgebreid met meerdere nieuwe medewerkers. Het kan dus voorkomen dat je te maken krijgt met één van onze nieuwe medewerkers. Hier stellen we onze nieuwe krachten voor.

Maak kennis met onze nieuwe medewerkers

Steam aanwezig op Nationale Vakdag Fondsenwervers

Goede doelen zijn afhankelijke van giften en hebben daarbij veel te maken met telemarketing voor het werven van leden en vrijwilligers. Steam kan een grote bijdrage leveren aan het optimaliseren van de fondsenwerving en is te beheren zonder dure consultants. Daarom zijn wij op 28 maart aanwezig op de Nationale Vakdag Fondsenwerving in het Maasgebouw in Rotterdam.

Lees meer over de Vakdag fondsenwerving