Klantcontact vanaf thuis | Customer First congres | 8x FD Gazelle op rij

zondag 01-11-2020 • Nieuwsbrief

Hoe houd je grip op klantcontact vanaf thuis?

Onlangs zijn er verscherpte Corona-maatregelen afgekondigd en vorige week is dat nog meer aangescherpt. Het thuiswerken, dat in het voorjaar zo vanzelfsprekend was, hadden we deels al weer achter ons gelaten. Inmiddels zijn de meeste bedrijven nu weer zoveel mogelijk thuis aan het werk. Waar we in het voorjaar zoekende waren naar hoe we dit het best konden organiseren, hebben we nu de ervaring om snel te kunnen schakelen.

Naast dat het onderhouden van klantcontact prima vanaf elke locatie kan in Steam-connect heb je ook vanaf thuis volop mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening in de gaten te houden.


Thuis deelnemen aan het Customer First congres op 12-11-2020

Customer First Congres

Omdat het organiseren van een event nu extra lastig is, heeft Customer First besloten het jaarlijkse Customer First Congres dit jaar online te houden. Je kunt nu vanuit jouw luie stoel, komenden donderdag, interessante sessies bijwonen.


Korting?
Steam-connect zal ook dit jaar het evenement ondersteunen. Daarom kunnen wij je een uitstekende korting aanbieden. Met de kortingscode SEC2020STEAM krijg je maar liefst €50,- korting op jouw toegangskaart.


Thuiswerken aan klantcontact

De corona-crisis is één van de redenen om medewerkers thuis te laten werken. Andere redenen kunnen zijn dat je medewerkers wilt aantrekken die niet direct in de buurt van jouw bedrijf wonen of medewerkers die werk en privé beter willen kunnen combineren. Thuiswerken is nu dus heel actueel, maar ook zeker als deze crisis achter de rug is.


8x FD Gazelle op rij

Succesvol

Ook dit jaar mag Codelogic zich FD Gazelle noemen, voor het 8e jaar op rij. De FD Gazellen awards worden al 17 jaar door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

”We hadden stiekem al een beetje op deze nominatie gerekend. Toch ben ik er trots op dat het nog steeds zo goed gaat. Houd vooral de media en onze website in de gaten voor alle geweldige ontwikkelingen die in 2021 gelanceerd worden!”