Onze nieuwe medewerkers

zaterdag 02-03-2019 • Algemeen,Archive

Krijgt u een nieuwe Codelogic-medewerker aan de telefoon?

Codelogic groeit en dus kan het voorkomen dat u te maken krijgt met één van onze nieuwe medewerkers. Om het groeiende aantal klanten te kunnen ondersteunen en begeleiden is ons team dit jaar al uitgebreid met meerdere nieuwe medewerkers. Hier stellen we onze nieuwe krachten aan u voor.

Garrieb van Schaik - Business Consultant Benelux

Mijn naam is Garrieb van Schaik en ik ben per 1 maart gestart als Business Consultant bij Codelogic.

Inmiddels ben ik al ruim 2-3 jaar aan het werk in de wereld van klantcontact software. Ik maak de stap naar Codelogic omdat ik een prachtige bijdrage wil leveren en we gezamenlijk mooie mijlpalen kunnen bereiken. De roadmap, visie en het team hebben bij uitstek de doorslag gegeven om hier aan de slag te gaan!

Erik van der Wel - Manager Support

Mijn naam is Erik van der Wel en ik ben per 28 januari begonnen als Manager Support bij Codelogic.

Na 2,5 jaar als ICT Manager te hebben gewerkt in de recruitment branche wilde ik graag terugkeren naar de wereld van het klantcontact. Als oud Steam gebruiker voelde Codelogic voor mij als thuiskomen.

In mijn eerste weken heb ik een enthousiast support team leren kennen waarmee ik aan de slag mag om onze support naar the next level te brengen.

Max

Max Doornbos – Support engineer

Ik ben Max Doornbos, geboren en getogen in Alkmaar. Ik heb me altijd bezig gehouden met computers en techniek, ik ben daarom ook bezig met het afronden van mij HBO Elektrotechniek.

Naast de techniek hou ik me ook graag bezig met sporten, ik heb vroeger veel geschaatst maar moest stoppen vanwege een blessure. Desalniettemin kun je mij zo nu en dan nog steeds vinden op het ijs of in de sportschool.

Casper de Jong – Support engineer

Hoi, ik ben Casper en volg een ICT BBL-opleiding. Ik werk 4 dagen bij Codelogic en zit 1 dag op school. Het helpen van klanten met hun vraagstukken sluit goed aan op mijn opleiding.

Maikel van Bekkum – Stagiair Support

Hoi, ik ben Maikel van Bekkum. Ik doe momenteel de opleiding ICT beheer (niveau 4) en loop stage bij Codelogic. Ik ben net begonnen met het versterken van het support team. De stage duurt tussen de 4.5 tot 6 maanden. In deze tijd hoop ik te groeien binnen de afdeling zodat ik steeds meer zelfstandig kan oppakken en afhandelen.

Sam A-Tjak – Stagiair Support

Mijn naam is Sam A-Tjak, ik ben 23 jaar oud en zit op dit moment in mijn laatste jaar voor de studie ICT-beheer mbo niveau 4.

Ik ben stage komen lopen bij Codelogic omdat dit mij een leuke plek leek met een brede mogelijkheid om mijn eindexamenopdrachten met succes te vervullen.

Ik zou daarbij deze stageperiode ook graag gebruiken om mij verder te oriënteren om te zien waar verder nou precies mijn interesses liggen.

Bekijk wie er nog meer bij ons werken.