Persbericht: Steam 3.0 helpt customer service verder met unieke Live Record Transfer

woensdag 20-07-2016 • Algemeen

Codelogic introduceert nieuwe release van innovatieve callcentersoftware

Beverwijk, 19 juli 2016 – Codelogic lanceert op 1 augustus Steam 3.0, een compleet nieuwe release van zijn innovatieve cloud-based klantcontactsoftware. Met de nieuwe release maakt Codelogic multi-channel klantcontact eenvoudiger dan ooit tevoren. Een belangrijke bijdrage daaraan levert een unieke nieuwe functionaliteit: Live Record Transfer. Daarmee kunnen agents en medewerkers hun communicatie nog effectiever afhandelen.

Met Live Record Transfer kunnen medewerkers iedere vorm van communicatie live doorschakelen naar een collega. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een telefoongesprek, een e-mail of een chat. Voorafgaand aan het doorschakelen krijgen de medewerkers live inzicht in de beschikbaarheid van hun collega’s. Daarbij houdt het systeem rekening met de kennis, skills en specialisaties van iedere collega.

Gebruikers van Steam krijgen een geheel nieuwe omgeving. Steam 3.0 kent een aangepaste lay-out en een nieuwe look-and-feel die ervoor zorgt dat Steam nog efficiënter is te gebruiken. De menustructuur is nu per gebruiker aan te passen. Het gebruik wordt daardoor voor elke gebruiker nog logischer dan in de vorige versie. Alle bestaande functionaliteit blijft behouden.

Steam3_inlogpagina

Daarnaast is in Steam 3.0 een klantenportaal opgenomen. Daarvan gaat binnenkort onder meer een ticketsysteem voor het afhandelen van gebruikersvragen deel uitmaken. Ook zijn in de portaal gebruiksinstructies op video te vinden. Verder biedt Steam nu een chatfunctionaliteit, zodat agents eenvoudig intern kunnen overleggen.

Dennis Schabracq, CEO van Codelogic, is meer dan trots op de release van Steam 3.0. “Steam is altijd in ontwikkeling. Niet voor niets hebben we gekozen voor een oplossing in de cloud. We zijn voortdurend bezig met uitbouw en verbetering. Daarbij richten we ons vooral op het gemak en de wensen van de Steam-gebruiker. Feedback van al onze gebruikers is voor ons daarom van levensbelang. Met deze nieuwe release hebben we grote stappen gezet om onze missie ‘Redefining Customer Contact Worldwide’ waar te maken.”

Codelogic rolt de nieuwe versie de komende maand uit bij bestaande klanten. De introductie bij de gebruikers vindt plaats via wekelijke webinars.

Over Steam
Steam is cloud-based klantcontactsoftware die multi-channel klantcontact eenvoudiger maakt. Niet alleen call- en contactcenters, maar ook hun opdrachtgevers en/of adverteerders krijgen via Steam een duidelijk overzicht van hun communicatiekanalen, veilig versleuteld in de cloud. Steam is niet ontworpen door IT-deskundigen en programmeurs, maar door mensen uit de branche, met jarenlange ervaring in het vak, vanaf de seat tot aan de directie. Het pakket omvat ook een uitgebreide rapportagemodule, een agenda met reistijdenoptimalisatie en een rooster- en planmodule. Het gebruiksvriendelijke systeem is door zijn pay-per-use-per-day-model aantrekkelijk voor bedrijven van groot tot klein.

Over Codelogic
Codelogic is een dynamisch en eigenzinnig softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de callcenterbranche. Met zijn flexibele software-as-a-service stelt Codelogic zijn klanten in staat om meer call- en contactcentra volledig te automatiseren. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van het succes van Codelogic. Op basis van deze principes ontwikkelt Codelogic een hoogwaardig product dat het als dienst aanbiedt aan zijn klanten.

Steam – Redefining customer contact worldwide