Skills

Support | ICT

Ik houd me bezig met:

  • Eerste aanspreekpunt voor klanten
  • Klantcontact efficiënt inrichten
  • Klanten weer op weg helpen

Hi, ik ben Calvin. In 2019 ben ik als stagiar voor mijn opleiding ICT-beheermedewerker bij Codelogic gestart. Dat beviel zo goed dat ik ook daarna ben gebleven. Naast mijn werk bij Codelogic heb ik mijn opleiding afgerond en nog een opleiding ICT-beheer gevolgd. Ik heb dus volop ervaring met ICT systemen om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Als Support Engineer ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik help ze hun klantcontact zo efficiënt mogelijk in te richten en wanneer ze hulp nodig hebben of ergens tegenaan lopen, zorg ik ervoor dat ze snel weer op de juiste weg zijn.

Calvin Tichelaar
Calvin Tichelaar
  • 8 hours ago

Als ik niet aan het werk ben, ben ik veel met vrienden en familie. Hier en daar gezellig wat drinken maar ook een lekker filmpje kijken vind ik gezellig. Daarnaast sta ik elke zaterdag langs de lijn bij de voetbal en zo nu en dan zit ik ook in het stadion om bij Ajax te gaan kijken.

Calvin ajax
Calvin bij Ajax
Calvin op kantoor

[fb-reactions]

Calvin Tichelaar
Calvin Tichelaar
  • 9 hours ago

Ik ben gaan werken bij Codelogic omdat ik daar de mogelijkheid zag om door te groeien. Ook was het tijdens en na mijn stage periode nog net zo uitdagend en gevarieerd als ik ook wou. Geen enkele dag is precies hetzelfde en dat maakt het werk voor mij ook zo leuk. Je bent altijd wat anders aan het doen.

Ik kwam hier binnen als stagiair en vanaf dag 1 voelde ik me een volwaardig lid van het team. Je wordt snel opgenomen in de groep, we zijn niet enkel collega’s maar vrienden, ook buiten het kantoor. Volgens mij is dat het mooiste wat je kunt tegenkomen. We zijn super goed op elkaar ingespeeld en weten wat we aan elkaar hebben.

[fb-reactions]

Calvin Tichelaar
Calvin Tichelaar
  • 11 hours ago

Voor mij is optimaal klantcontact zorgen dat jij met jouw klanten een goede band op kan bouwen en leuke gesprekken kan hebben. Om te zorgen dat je alles uit het product kan halen om ze efficiënt mogelijk te werken.

[fb-reactions]

Wat wil jij kwijt aan Calvin Tichelaar?