Skills

invullen

Ik houd me bezig met:

  • Account management
  • Adviseren van klanten over hun klantcontact
  • Sales

Na mijn middelbare school was ik wel een beetje klaar met de schoolbanken en ben ik als Support Engineer bij Steam-connect aan de gang gegaan. Ik ben iemand die regelmatig behoefte heeft aan nieuwe uitdagingen. Als het werk na een tijd 'als vanzelf' gaat ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Na 2-3 jaar had ik dat gevoel op de Support bij Steam-connect en wilde ik toch meer met onze klanten om tafel. Ik kon snel de stap maken naar Software Consultant. Hierdoor kwam ik meer bij klanten over de vloer en kreeg ik de kans ze echt te adviseren in de optimalisatie van hun klantcontact.

Inmiddels heb ik de stap gemaakt naar Business Consultant. Ik help bedrijven nu in het onderkennen van hun uitdagingen en het bieden van oplossingen die hun klantcontact nog beter maakt. Het bouwen aan mijn netwerk is een mooie uitdaging om de komende jaren mijn tanden in te zetten!

Daniël Vergnes
Daniël Vergnes
  • 8 hours ago

In mijn vrije tijd kun je mij vooral vinden in de sportschool of in de stad. Ik ga er graag op uit en bezoek, als het even kan, ook graag festivals.

Daniel Vergnes Sales

[fb-reactions]

Daniël Vergnes
Daniël Vergnes
  • 9 hours ago

Steam-connect biedt ontzettend mooie mogelijkheden. Het is een groeiend bedrijf met ontzettend leuke collega's. Het feit dat ik de uitdagingen die ik zoek tot nu toe steeds binnen Steam-connect heb gevonden zegt misschien al genoeg.

[fb-reactions]

Daniël Vergnes
Daniël Vergnes
  • 11 hours ago

Ultiem klantcontact voor mij is als de klant zich begrepen en serieus genomen voelt en goed wordt geholpen. Kun je dit als bedrijf dit goed gestroomlijnd bieden? Dan heb je jouw klantcontact al behoorlijk goed onder controle!

[fb-reactions]

Wat wil jij kwijt aan Daniël Vergnes?