Skills

Kennis van diverse administratieve vormen

Ik houd me bezig met:

  • Finance
  • HRM

Na mijn opleiding Systeembeheer kwam ik er vrij snel achter dat ik het leuker vond om gewoon achter een bureau met computers te werken in plaats van over stoffige vloeren te kruipen om computerlokalen aan te leggen of om voor wanhopige collega’s printstreepjes te verhelpen. Dus begon ik op mijn 19e als receptioniste/telefoniste bij een bouwbedrijf. Na 8,5 jaar had ik het wel gezien en besloot ik dat het tijd was voor meer uitdaging en ben ik de administratieve c.q. boekhoudkundige kant op gegaan.

Sinds april 2020 maak ik deel uit van het kleine maar hechte team Codelogic/In2voice Finance. Ik ben parttime begonnen maar sinds afgelopen december werk ik fulltime. Intussen is mijn functie o.a. uitgebreid met HR werkzaamheden wat een erg leuke afwisseling is met mijn finance werkzaamheden.

Ik probeer altijd eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam te zijn. Ik heb begrepen dat ik soms behoorlijk direct kan zijn maar ook ad rem. Ik vind het belangrijk dat mensen, zowel privé als zakelijk, op mij kunnen rekenen. Ook hou ik van een dolletje op zijn tijd, het hoeft niet altijd heel serieus.

Esther Strating
Esther Strating
  • 8 hours ago

In mijn vrije tijd kan ik prima alleen zijn maar spreek ik ook af met vrienden, kook ik graag, lees ik thrillers/horrorverhalen, kijk ik F1, luister ik muziek en kan ik genieten van een speciaal biertje. Ik ben de trouwe bediende van mijn twee katten genaamd AC en DC. Sporten is al een poosje niet meer aan mij besteed maar ik heb vroeger op hoog niveau aan atletiek gedaan. Daarna nog heel wat jaren body building, fitness en aerobics.

Esther Strating

[fb-reactions]

Esther Strating
Esther Strating
  • 9 hours ago

Het fijne van werken bij dit bedrijf zijn de onderlinge verhoudingen en samenwerking. Iedereen is een belangrijke schakel in de organisatie ongeacht je functie.

[fb-reactions]

Esther Strating
Esther Strating
  • 11 hours ago

In mijn geval is optimaal klantcontact aandacht hebben voor beide kanten van het verhaal. Dit begint bij een goede bereikbaarheid en de mogelijkheid tot snel en adequaat reageren of dit nou per mail, chat of telefoon is.

[fb-reactions]

Wat wil jij kwijt aan Esther Strating?