Callcenter altijd productief door thuiswerkende agents

zaterdag 14-03-2020 • Algemeen,Archive

Stel, je hebt een callcenter of klantcontactafdeling. Net als veel bedrijven ben je genoodzaakt om jouw medewerkers thuis te laten werken om te voorkomen dat jouw medewerkers ziek worden of het Coronavirus verspreiden. Je wilt echter ook dat jouw bedrijf goed bereikbaar is en dat je iedereen die contact zoekt, kunt helpen. Dé oplossing hiervoor is natuurlijk het laten thuiswerken van jouw medewerkers.

De corona-crisis is echter één van de redenen om medewerkers thuis te laten werken. Andere redenen kunnen zijn dat je medewerkers wilt aantrekken die niet direct in de buurt van jouw callcenter wonen of medewerkers die werk en privé beter willen kunnen combineren. Dus nu, maar ook zeker als deze crisis achter de rug is.

Thuiswerken

Door gebruik te maken van callcentersoftware Steam-connect, is thuiswerken geen enkel probleem. Steam-connect draait volledig in de cloud. Meer dan een laptop of computer en een headset is niet nodig om vanaf thuis alle contacten te kunnen afhandelen. Alle contactkanalen worden immers in één scherm aangeboden en kunnen onmiddellijk afgehandeld worden. Jouw agents kunnen in Steam-connect zelfs de volledige contactgeschiedenis van een persoon inzien, waardoor overleg met collega’s niet persé nodig is. Ongeacht of het contact via chat, telefoon, social media of bijvoorbeeld e-mail heeft plaatsgevonden.

Werkt thuiswerken?

Verder lezen