Codelogic in de lijst met de Top 250 Groeibedrijven

vrijdag 06-03-2020 • Algemeen,Archive
top250 groeibedrijven

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. De groei van bedrijven is een van de belangrijkste voorwaarden in de transitie van onze economie. Erasmus Centre for Entrepreneurship monitort en onderzoekt in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) snelgroeiende bedrijven in Nederland. Codelogic staat dit jaar voor het eerst in de lijst met de Top 250 Groeibedrijven, die in samenwerking met nlgroeit is gepubliceerd. 

“We zijn trots op de resultaten die we met Codelogic behalen. Klantcontact is voor ieder bedrijf van groot belang. Wij bieden aan bedrijven, met Steam-connect, een complete en betaalbare tool die het beheer van klantcontact via alle kanalen eenvoudig maakt.” aldus Dennis Schabracq, CEO van Codelogic. “We hebben een fantastisch team en werken samen met de beste partners en leveranciers. Hierdoor kunnen wij onze klanten de diensten bieden die zij nodig hebben. Dat blijkt ook weer uit deze benoeming.”

Interesse in de hele “Top 250 Groeibedrijven-lijst” kijk dan op de website van nlgroeit

Wil je meer weten over de Top 250 Groeibedrijven en het onderzoek op het gebied van snelgroeiende bedrijven? Bekijk de website van Erasmus Centre for Entrepreneurship