Education Days

Zelf aan de slag met jouw campagnes

Na de 2-daagse implementatietraining kun je helemaal zelfstandig jouw inbound- en outbound campagnes inrichten. Daarna kun je kosteloos trainingen volgen. Tijdens deze 'Education Days' krijg je uitleg over specifieke thema's.

Deze trainingen zijn kosteloos voor Steam-connect klanten en worden online gegeven. Lees verder voor de onderwerpen, data en om aan te melden.

Trainingen met verschillende onderwerpen

We organiseren Education Days met verschillende thema's. Hieronder kun je alle thema's vinden en wat uitleg over de inhoud van de Education Days.

Staat het onderwerp waar jij meer over zou willen weten er niet bij? Laat het ons dan weten!

Tijdens de Education Days gaan we niet in op klant specifieke zaken.

Inschrijven voor een Education Day

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één of meerdere Education Days. Je ontvangt een bevestiging in de e-mail.

.

Deze klanten hebben al eens een Education day bijgewoond

Jeroen van Kuijk van DBF over de training Mailmerge & Quickmerge: Training was absoluut prima en nuttig. Mail merge was een gebied wat door ons nog niet echt "ontdekt" was. Ik zou adviseren de Education Day bij te wonen omdat Steam-connect ontdekken in je eentje best een onderneming is. En een Education Day opent weer ogen voor nieuwe toepassingen van bepaalde onderdelen.

Enkele anonieme reviews over de training PBX / Telefooncentrale:

  • Een Education day is een goede manier om meer kennis omtrent de verschillende functies van Steam-connect te vergaren. Wanneer je zelf meer kunt, kun je sneller schakelen.
  • Ik adviseer anderen ook een education Day bij te wonen omdat je veel nieuwe informatie krijgt, maar ook kennis kunt opfrissen die je niet dagelijks gebruikt.
  • De Education Day had prima uitleg en een duidelijke structuur.

Handel jij nog niet met Steam-connect jouw klantcontact optimaal af?
Vraag dan een vrijblijvende demonstratie of meer informatie aan!