Trainingen en webinars

Onze klanten weten dat je, na de ondertekening van het contract, in een 2-daagse training leert hoe je zelf aan de slag kunt met roosters, diensten en campagnes. Na deze 2 dagen kun je helemaal zelfstandig jouw inbound- en outbound campagnes inrichten.  (lees meer over de implementatie).

Als je eenmaal met Steam-connect aan de slag bent, kun je ook gratis trainingen volgen. Handig als opfriscursus, als je toe bent aan een nieuwe stap of gewoon voor het trainen van nieuwe medewerkers. Hiervoor bieden wij regelmatig webinars aan over verschillende thema's. Daarnaast hebben wij de Education Days. Tijdens een Education Day word je op verschillende niveaus een dag getraind in het gebruik van de Steam-connect management omgeving.

Education Days – gratis trainingen voor klanten

Voor klanten die hun Steam-kennis willen bijschaven of een extra stap willen zetten met Steam-connect worden gratis trainingen georganiseerd onder de noemer ‘Education days’.

Webinar en online training

De Education Days vinden normaal gesproken plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur in ons kantoor in Beverwijk, maar zullen in verband met het Coronavirus online worden gehouden. (De data kun je terugvinden in het aanmeldformulier hieronder)

Tijdens de Education Days gaan we niet in op klant specifieke zaken. Je mag per bedrijf 2 deelnemers aanmelden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Het is belangrijk dat je tijdens de Education day beschikt over een eigen laptop. Alles wat we trainen passen we ook gelijk toe in uw omgeving.

Welke Education day is interessant voor jou?

Education days – basis

Op deze dag behandelen wij de essentiële basiskennis voor iedere manager in Steam. Zou jij jouw kennis over Steam-connect wel willen bijschaven? of heb je een nieuwe collega die wel wat uitleg van de Steam-connect management omgeving kan gebruiken? Dan is de basistraining nuttig. Onderwerpen die tijdens de basis Education Day aan de orde komen:

 • Opbouw binnen Steam-connect
 • Administratieve kant: Vestiging, afdeling, personeel
 • Productieve kant: Klant, campagne, telefonie instellingen, resultaatcodes , project en adresbestanden.
 • Mailmerge
 • Personeel assignment en standaard rapportages

Education days – advanced

Werk je al een tijd met Steam, of wil je simpelweg je campagnes naar het volgende niveau brengen? Dan is de Advanced Education Day iets voor jou.

  • Onderwerpen die tijdens de Advanced Education Day aan de orde komen:
  • Smart labels
  • Criteriagroepen
  • Crosstables
  • Custom Reports
  • Permissies
  • Optie aan het einde van de dag: Agenda

.

Aanmelden voor de Education days

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 

Gratis webinars

Regelmatig geven we gratis webinars over verschillende onderwerpen. Een webinar duurt ongeveer 1 uur en is gratis te volgen via internet, vanaf jouw eigen werkplek.

Er zijn op dit moment geen webinars gepland.


Deelnemers van de Education day basis

4 sterrenAnoniem: "Ondanks dat ik veel van de basics al wist toch veel nieuwe tips en tricks geleerd. Het geeft een goede uitleg van hoe Steam in de basis in elkaar zit."

5 sterren

Andrea Tiehuis van CallHit: " Ik vond het erg nuttig. Het was een duidelijke en leerzame dag. Steam is een aanvulling voor de callcenter wereld. De mogelijkheden zijn enorm. "

5 sterrenAnoniem: "In de Education Day - Basis leer je hoe de structuur van Steam in elkaar zit. Waarin je nogmaals wordt geconfronteerd met de vele mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te werken. Hoe haal je het maximale uit Steam ? Ga naar de training."

5 sterrenEefje van der Schoot van SociaalPlus: "Ik vond het erg fijn om een campagne van het begin af aan op te bouwen. dit gaf mij begrip van de applicatie. Ook is het fijn om de mogelijkheden gepresenteerd te krijgen. Ik werk samen met mijn collega die al 1,5 jaar met Steam werkt en al haar eigen werkwijze heeft ontwikkeld. De cursus heeft mij breder doen kijken. Echt super."

Deelnemers van de Education day advanced

5 sterren

Robert Nieborg van 123telefoondienst: "Het was super leerzaam. Steam biedt meer dan dat ik wist."

4 sterrenErik van den Hooff van Vastelastenbond: "Het was interessant om ook de cases van mede cursisten te horen en doorlopen van aantal features die we nog niet (of weinig) gebruikten en goed om even in andere omgeving even aan de slag te gaan met Steam."