Trainingen

Onze klanten weten dat je, na de ondertekening van het contract, in een 2-daagse training leert hoe je zelf aan de slag kunt met roosters, diensten en campagnes. Na deze 2 dagen kun je helemaal zelfstandig jouw inbound- en outbound campagnes inrichten.  (lees meer over de implementatie).

Als je eenmaal met Steam-connect aan de slag bent, kun je ook gratis trainingen volgen. Handig als opfriscursus, als je toe bent aan een nieuwe stap of gewoon voor het trainen van nieuwe medewerkers. Hiervoor bieden wij regelmatig webinars aan over verschillende thema’s. Daarnaast hebben wij de Education Days. Tijdens een Education Day wordt je op verschillende niveaus een dag getraind in het gebruik van de Steam-connect management omgeving.

Education Days – gratis trainingen voor klanten

Voor klanten die hun Steam-kennis willen bijschaven of een extra stap willen zetten met Steam-connect worden gratis trainingen georganiseerd onder de noemer ‘Education days’.  De Education Days vinden plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur in ons kantoor in Beverwijk en worden verzorgd door één van onze Software Consultants. De data kun je terugvinden in het aanmeldformulier hieronder.

Tijdens de Education Days gaan we niet in op klant specifieke zaken. Je mag per bedrijf 2 deelnemers aanmelden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Het is belangrijk dat u tijdens de education day beschikt over een eigen laptop. Alles wat we trainen passen we ook gelijk toe in uw omgeving.

Welke Education day is interessant voor jou?


Gratis webinars

Regelmatig geven we gratis webinars over verschillende onderwerpen. In 2019 hebben we bijvoorbeeld een webinar gegeven over Mailmerge & Quickmerge.

Op dit moment zijn er geen webinars gepland, maar heb je interesse in een webinar of ideën over onderwerpen? Laat ons dit dan weten via training@codelogic.eu

Education days basistraining

Op deze dag behandelen wij de essentiële basiskennis voor iedere manager in Steam.

Zou jij jouw kennis over Steam-connect wel willen bijschaven? of heb je een nieuwe collega die wel wat uitleg van de Steam-connect management omgeving kan gebruiken? Dan is de basistraining echt interessant.

Onderwerpen die tijdens de basis Education Day aan de orde komen:

 • Opbouw binnen Steam
 • Administratieve kant: Vestiging, afdeling, personeel
 • Productieve kant: Klant, campagne, telefonie instellingen, resultaatcodes , project en adresbestanden.
 • Mailmerge
 • Personeel assignment
 • Standaard rapportages

Education days advanced training

Werk je al een tijd met Steam, of wil je simpelweg je campagnes naar het volgende niveau brengen? Dan is de Advanced Education Day iets voor jou.

Onderwerpen die tijdens de Advanced Education Day aan de orde komen:

 • Smart labels
 • Criteriagroepen
 • Crosstables
 • Custom Reports
 • Permissies
 • Optie aan het einde van de dag: Agenda (voor klanten die hiermee werken)

Reacties van deelnemers

Callhit

Andrea Tiehuis van CallHit over de Education Days basistraining" Ik vond het erg nuttig. Het was een duidelijke en leerzame dag. Steam is een aanvulling voor de callcenter wereld. De mogelijkheden zijn enorm. "

Eefje van der Schoot van SociaalPlus over de Education Days basistraining"Ik vond het erg fijn om een campagne van het begin af aan op te bouwen. dit gaf mij begrip van de applicatie. Ook is het fijn om de mogelijkheden gepresenteerd te krijgen. Ik werk samen met mijn collega die al 1,5 jaar met Steam werkt en al haar eigen werkwijze heeft ontwikkeld. De cursus heeft mij breder doen kijken. Echt super."

Aanmelden voor de Education days

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.