Wij groeien! Groei jij met ons mee?

Wij zijn flink aan het groeien en kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Herken jij jezelf in één van de onderstaande vacatures? Neem dan heel snel contact met ons op!

Vacatures op onze afdeling Finance

Op de afdeling finance bij Codelogic werk je voor een groeiende, internationale organisatie. Je hebt collega’s in zowel Beverwijk, Mönchengladbach en Tanger en werkt in een onwijs leuk team!

Je kunt jouw sollicitatie tot 15 augustus insturen.

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een nauwkeurige, vlotte en bovenal gezellige financieel administratief medewerker? En heb je ook nog eens kennis van Duitse administratie? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker

Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring, een MBA of MBO-BA opleiding afgerond, kennis van boekhoudpakketten en ben je stressbestendig? Neem dan snel even contact met ons op!

Junior Assistent Controller

Heb jij hbo denk- en werkniveau minimaal 1 jaar werkervaring en kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan. Dan is deze functie echt iets voor jou!

Werken in sales, consultancy, Marokko of stage lopen?

Support engineer

Wij zoeken een support engineer! Kom jij het team waar onder andere Calvin deel van uitmaakt versterken? Hij vertelt wat hij zo waardeert aan zijn werk & wat de vacature inhoudt.

Bekijk de vacature Software engineer

Junior Business consultant

Is sales jouw passie, geef je nooit op en vind je het heerlijk om zelfstandig te werken, bekijk dan onze vacature en reageer!

Bekijk de vacature Junior Business consultant

Software consultant

Doordat het aantal Steam klanten steeds harder stijgt, willen wij onze implementatiekracht opschalen en zijn wij op zoek naar een software consultant.

Bekijk de vacature Software consultant

Stagiaires

Wil jij jezelf graag ontwikkelen en ervaring op doen bij een bedrijf met internationale ambitie? Kom dan stage lopen bij Codelogic in Beverwijk.

Kom stage lopen!

Werken in Marokko

Ben je geïnteresseerd in de vacatures voor onze vestiging in Tanger (Marokko).

Bekijk onze vacatures in Marokko(in het engels)
Kom jij ons team versterken?
Kantoor Codelogic support afdeling support afdeling
Walter Ruigendijk

"Zien en bewerkstelligen dat onze software werkzaamheden optimaliseert of zelfs evolueert: hoe gaaf is dat!"

WALTER RUIGENDIJK, SOFTWARE CONSULTANT

Walter Ruigendijk

"Het is een jonge en dynamische organisatie die je de kans geeft om te groeien. Naast dat we allemaal hard werken is er ook tijd voor ontspanning." Lees meer

BOB VAN KOLCK, BUSINESS CONSULTANT