Opdrachtgevers

Met Steam krijgen opdrachtgevers of adverteerders zelf de regie over het softwarepakket en kunnen de diverse contact-/callcenters werken binnen één en de dezelfde omgeving. Het grote voordeel hiervan is dat data in beheer blijft van de opdrachtgever. Door verschillende vestigingen en/of afdelingen aan te maken binnen Steam krijgt elk contact-/callcenter zijn eigen toegang en inzicht in de geleverde prestaties terwijl de opdrachtgever inzicht heeft in alle geleverde prestaties van alle vestigingen. Ook de uniformiteit in scripting, reporting en dataverwerking behaalt de opdrachtgever een hogere efficiency en kostenbesparing.

 

Opdrachtgevers, adverteerders

Waarom Steam-connect callcenter software?


Gemakkelijk in gebruik

Steam is voor elke medewerker gemakkelijk in gebruik. Het is één omgeving waarin de medewerkers alle vormen van klantcontact kunnen afwikkelen. Volledig gemanaged zodat efficiënt met alle klantcontact kan worden omgegaan.

Eenvoudig campagnes maken

Een campagne maken of beheren is met Steam eenvoudig en veelzijdig. Denk aan scripting, het verwerken van nieuwe adresbestanden, het ontdubbelen van adressen, resultaatcodes op campagneniveau, en allemaal zonder afhankelijk te zijn van een programmeur. Ook het koppelen van een de IVR van het Bel-Me-Niet register, agenda, mailmerge of een masterdatabase behoren tot de mogelijkheden.

Multichannel klantcontact

Door het inzetten van verschillende klantcontactmethoden biedt het bedrijf haar klanten om zelf te kiezen op welke wijze contact wordt gezocht. Binnen Steam worden deze vormen van klantcontact afgewikkeld door de medewerkers, waardoor het bedrijf ervoor zorgt dat klanten worden gehoord. De medewerker bepaalt zelf op welke manier de klant wordt beantwoord.

Agenda met reistijdoptimalisatie

In Steam heeft u een eigen agenda-omgeving die u kunt koppelen met Microsoft Exchange, Google en Office365. De agendafunctionaliteit kunt u uitbreiden met reistijdoptimalisatie. Op deze manier worden afspraken efficiënt ingepland en wordt rekening gehouden met de reistijd. Uniek is dat de agent, waar nodig, af kan wijken van de standaard afspraakduur (die door u is gedefinieerd).

Uitgebreide rapportagemodule

Meten is weten en gissen is missen. Het meten om te weten is voor veel bedrijven nog steeds een moeilijke opgave. Met onze uitgebreide rapportagemodule kunt u alle gegevens gepresenteerd krijgen zoals u het wilt. Heeft u een rapportage-format aangemaakt dan is deze ook te gebruiken om iets anders te meten.

Meerdere vestigingen/afdelingen

Door het inrichten van meerdere vestigingen en/of afdelingen krijgt de opdrachtgever inzicht in de individuele prestaties terwijl een vestiging of afdeling op dezelfde data (campagne) kan werken. Door het optimaal inzetten van skillbased routing kan de ene vestiging andere werkzaamheden verrichten dan de andere, zodat het optimale rendement kan worden behaald.

Dit zeggen onze klanten over Steam

m+

“Met Steam werken wij nu nog efficiënter en klantvriendelijker!”

René Posthuma

@Mplus

soleo

“Steam blijft zich continu ontwikkelen en past zich aan aan de veranderende en dynamische wereld van het klantcontact.”

Patricia Schra

@Soleo Contact Centers

ccpg

“Steam krijgt van ons een dikke 8!”

Hugo van Marlen

@CCPG

Een compleet pakket

 

Met Steam zijn de mogelijkheden legio. Van inbound- en outbound telefonie, e-mail, (video)chat, sms, en WhatsApp, tot social media zoals Twitter en Facebook: met Steam organiseert u al uw klantcontact op de manier die het beste bij u past.

Inbound

Uw inkomende telefonie inrichten, dat doet u met Steam nu niet alleen innovatief maar natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk.

Outbound

Uw uitgaande telefonie inrichten. Met Steam doet u dat vanaf nu nog slimmer.

Callblending

Blending van al het klantcontact maakt uw organisatie flexibel en efficiënt.

E-mail

E-mail Je kunt in Steam-connect ook e-mail ontvangen en beantwoorden. Ook het versturen van bijvoorbeeld een bevestiging of offerte na een telefoongesprek is geen enkel probleem. Lees het artikel over de inbound e-mailmodule

Chat

Chatten met klanten en zorgen voor een betere klantbeleving, ook dat doet u met Steam. Lees het artikel over chat

SMS

Een sms verzenden als reminder van een gemaakte afspraak.

Social Media

Communiceren via verschillende vormen van social media is geïntegreerd in Steam. Denk daarbij aan Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram en Pinterest. Lees het artikel over social media

Monitoring

Inzicht hebben en houden in de processen en de output van uw klantcontact.

Koppelingen (API)

Een standaard Application Programming Interface zorgt ervoor dat u andere pakketten kunt koppelen aan Steam. Lees meer over koppelingen

Demo aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie?
Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.