Exclusieve webinar: maak nu snel, eenvoudig en live kennis met Steam van Codelogic

dinsdag 19-09-2017 • Webinar

Codelogic is sinds 2007 dé specialist op het gebied van software voor uw klantcontact. Wij hebben de kennis, innovatie en de capaciteit om úw bedrijf te voorzien in elke vorm van klant contact en zo efficiënt mogelijk. Er zijn klanten die tot wel 400% van de marge verhogen door de inzet van Steam klantcontact. First-time fix zorgt voor minder verhaal verkeer, snellere afhandeling van het klantcontact en daardoor ook direct een hogere klanttevredenheid. Door middel van API en integratie mogelijkheden met andere systemen is ook direct uw back-end up to date met de juiste klant(contact) informatie.

Dat doen wij met Steam. Steam is cloud-based klantcontactsoftware die multi-channel klantcontact eenvoudiger maakt. Niet alleen call- en contactcenters, maar ook hun opdrachtgevers en/of adverteerders krijgen via Steam een duidelijk overzicht van hun communicatiekanalen, veilig versleuteld in de cloud. Het gebruiksvriendelijke systeem is door zijn pay-per-use-per-day-model aantrekkelijk voor bedrijven van groot tot klein.

Maak kennis met Steam van Codelogic
Op maandag 9 oktober om 14.30 uur  presenteren Bob van Kolck, business consultant en Daniël Cools, CEO Codelogic, u tijdens een gratis live webinar wat Steam kan doen en hoe deze inzetbaar is voor uw campagnes. Na de webinar is er ruimschoots tijd is om vragen te stellen aan Bob en/of Daniël.

Mis het webinar niet en schrijf u direct in via onderstaand inschrijfformulier!

Uw presentatoren:

Bob en Daniel
          Daniël Cools                     Bob van Kolck