Whatsapp business

vrijdag 29-11-2019 • Algemeen,Archive,Innovatie

Om bedrijven de mogelijkheid te bieden met klanten te communiceren via Whatsapp, is Whatsapp business gelanceerd. Uiteraard kan Whatsapp Business via Steam-connect gebruikt worden.

Whatsapp is inmiddels voor veel personen die makkelijkste manier om snel te communiceren met vrienden en familie, maar ook zeker met bedrijven. Voor consumenten is Whatsapp immers helemaal gratis en super laagdrempelig. Whatsapp behoort, ook op de werkvloer, samen met e-mail en bellen, tot de meest gebruikte communicatiemiddelen.  

Whatsapp is gebouwd om personen met elkaar in contact te brengen één-op-één of in groepen. Om te voorkomen dat er misbruik van het platform wordt gemaakt zet Whatsapp zich steeds meer in om de particuliere aard van het platform aan te scherpen en gebruikers te behoeden voor misbruik. Vanaf 7 december 2019 zijn de normen aangescherpt. Er wordt streng opgetreden tegen personen die betrokken zijn bij het schenden van de Servicevoorwaarden. Denk hierbij aan het versturen van massaberichten, geautomatiseerde berichten, of niet-persoonlijk gebruik. 

Klantenservice via Whatsapp 

Bedrijven willen altijd en overal voor hun klanten bereikbaar zijn, ook via het veelgebruikte Whatsapp. Wil jij ook met jouw klanten communiceren via Whatsapp. En whatsapp inzetten om klantenservice te verlenen en belangrijke meldingen te leveren aan klanten? Maak dan gebruik van Whatsapp Business via Steam-connect.  

Whatsapp Business

Whatsapp Business is in Steam-connect geïntegreerd. Zo worden whatsappverzoeken gewoon aan jouw medewerkers aangeboden tussen de andere contactverzoeken door. Via welk kanaal een vraag binnenkomt maakt voor Steam-connect niet uit. Jouw medewerkers werken in het contactscherm en handelen daar telefoontjes, e-mail, chat, social media verzoeken en whatsappberichten af. Afhankelijk van hoe vaak je Whatsapp inzet als klantcontactkanaal, zijn er diverse abonnementen voor af te sluiten. Wil je hier meer over weten? Laat het even weten via sales@codelogic.eu of via onze contactpagina.