Zelf aan de slag met uw inbound- en outbound campagnes

U kunt eenvoudig zelf met Steam aan de slag. In een 2-daagse training leren wij u, hoe u zelf aan de slag kunt met roosters, diensten en campagnes. Richt zelf uw inbound- en outbound campagnes in zoals u ze wilt hebben. Technische kennis is niet noodzakelijk en onze support engineers staan voor u klaar om u te ondersteunen. U heeft zelf controle en overzicht over uw data, mensen en processen: essentiële zaken voor een beter en efficiënter klantcontact.

Daarnaast kunt u grote besparingen met Steam doorvoeren. U betaalt alleen voor wat u werkelijk gebruikt, hebt geen dure consultants nodig bij het inrichten of onderhouden van Steam en gaat uw medewerkers of agents efficiënter laten werken.

Meer weten?

Vraag nu gratis een demo aan

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Toekomst

Steam connect verandert mee met de markt. Wij zorgen ervoor dat Steam connect innoveert en continue aangepast wordt aan de behoeften van de gebruikers en meegroeit met de technologische ontwikkelingen op de markt. Hierdoor is Steam connect voor nu en voor de toekomst dè oplossing voor al uw klantcontact.

Wilt u meer zien of heeft u vragen?

Demo aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie?
Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.